22. juli 2024

Han kysser kona og KOLLAPSER. 8 timer senere innser barna at det ikke kunne endt annerledes

Dette er den rørende historien om Yvonne og Robert. De to møttes for første gang på den lille øya Niue i Stillehavet for 54 år siden.

Yvonne så Robert da han suste forbi henne på en motorsykkel, og hun ble forelsket i samme sekund. Det tok alt motet hennes for å gå bort å snakke med ham, men hun hadde ikke trengt å bekymre seg: Han hadde falt for henne med det samme han så henne.

De to ble snart et par, og så snart de skjønte at de var som skapt for hverandre bestemte de seg for å gifte seg med hverandre. Dagen de gir hverandre sitt ja er Yvonne bare 18 år gammel, og Robert 23.

Til tross for alle som sa de var for unge, for ville og for blinde av forelskelse, kan de to nå skryte av å ha tilbrakt over 50 år sammen. De har fire barn sammen, og de er like forelsket den dag i dag, som for 50 år siden!

Men så skjer ulykken. Robert blir skadet i en kollisjon, men på sykehuset oppdager legene noe langt verre: Robert har kreft i lungene og leveren.

Kreften har allerede utviklet seg såpass at legene er forundret over at han har klart å leve symptomfritt og uten å klage så lenge.

De begynner behandlingen øyeblikkelig, men sjansene for at han skal klare seg er små. Så kommer det flere dårlige nyheter: Yvonne er også syk, og har kreft i nyrene. Det gamle ekteparet blir dårligere for hver dag som går, men uansett hvor ille det er henter Robert styrke nok til å kysse sin kjære ømt hver morgen og kveld.

Behandlingen slutter å virke for Yvonne, og etter flere måneder der hun kjemper tappert mot kreften, må hun til slutt gi opp.

Yvonne har gått bort.

Når barna forteller pappaen sin de triste nyhetene blir han helt knust. Tårene triller uhindret ned ansiktet hans, og han får frem et stille «nei…nei…».

Han gir Yvonne et siste kyss på pannen og synker sammen. Det er en merkbar fysisk forskjell i ham nå, og barna blir så bekymret at de tar ham med på sykehuset. Men for hver time som går blir han verre, og Robert mister all sin styrke. Legene kan ikke gjøre noe for ham nå, og han tar sitt siste åndedrag bare åtte timer etter Yvonne.

For barna ble én ting klart: Robert klarte ikke å leve uten sin kjære Yvonne, og båndet deres var så sterkt at de fulgte etter hverandre selv i døden. For barna var det hjerteskjærende å miste begge foreldrene bare timer etter hverandre, men de finner trøst i at de to har hverandre.

Yvonne og Robert klarte simpelthen ikke å leve uten hverandre. De to hadde det som de fleste mennesker søker etter gjennom hele livet sitt: En kjærlighet så sterk at den varer livet ut.

DEL hvis du også ble rørt av denne historien!