I 30 år har mannen besøkt jenta si under vann. Hun glemmer ALDRI hva han gjorde for henne!

1383

Hiroyuki Arakawa har en misunnelsesverdig jobb. Hver dag dykker han ned i bukten foran den japanske havnebyen Tateyama for å ivareta Shrinto alteret som ligger under havoverflaten.

Han har jobbet som dykker i 60 år, og for snart 30 år siden møtte han Yoriko for første gang. Yoriko er en asiatisk leppefisk, og kan nesten se ut som noe fra gresk mytologi, nemlig halvt fisk og halvt menneske. Fra første øyeblikk så det ut som at dykkeren og fisken forsto hverandre, og Hiroyuki ble snart bekymret for henne.

Yoriko var svært svak og klarte ikke å fange sin egen mat lenger. Da begynte Hiroyuki å ta med krabber til henne, og matet henne med fem krabber hver eneste dag til hun ble bedre. Men selv nå, tre tiår etter at hun ble frisk, forblir den kjærlige fisken i bukta ved Shrinto alteret.

Hver dag når hun ser Hiroyuki dykke ned til henne, svømmer hun bort til ham og lar ham gi henne et kyss på pannen. De to er uadskillelige under vann, og har gjennom årene knyttet et usedvanlig sterkt bånd, som er helt unikt!

Det eneste som kan ligne dette uvanlige vennskapet er det mellom Ariel og fisken Fomle fra Den Lille Havfruen! SE den utrolige videoen nedenfor og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook!