ALLE som havner hos denne mannen kommer til å dø. Over 80 barn har dødd i armene hans

58156

Noen mennesker har et så stort hjerte at det nesten virker umulig. De gir alt de har av seg selv for å hjelpe andre, og forventer aldri noe tilbake. Denne mannen er en av disse sjeldne menneskene.

Møt Mohamed Bzeek. Han er en stor og kraftig mann med et stort skjegg, og en større drøm: Han vil gi dødssyke barn et kjærlig hjem. Når han forteller om barna sine, klarer vi ikke å holde tilbake tårene.

Mohamed tar inn de barna som ikke har noen andre å gå til. Dette er barn med dødelige sykdommer de har fått fra foreldrene sine, eller barn som kommer fra vanskelige hjem. Vanligvis ville disse barna måtte vente på å dø alene og anonyme på et travelt sykehus, men hos Mohamed trenger de aldri å føle seg alene i sin siste tid på jorden. Han gir dem styrke, kjærlighet, medfølelse, glede – og en familie.

Dette er virkelig en fantastisk person. I sine siste stadier av livet får disse forlatte barna kjærlighet og trygghet. I videoen nedenfor forteller Mohamed om hvorfor han begynte med dette, og om hvor mye det betyr for både ham og barna å ha noen hos seg den siste tiden.

SE videoen nedenfor, og DEL denne rørende historien med vennene dine på Facebook hvis du også synes at vi trenger flere mennesker som Mohamed!