16. juli 2024

5-åringen skriker ved bassenget. Når mammaen drar i badebuksene haster de RETT til sykehuset!

Det er ingen hemmelighet at barn elsker å bade om sommeren, og kan tilbringe timevis lekende i vannet. Men det finnes mange farer med dette, og det som skjedde med denne lille gutten visste jeg ikke at kunne skje en gang! Nå vil mammaen advare andre.

Laura var på ferietur på Lanzarote med sin 5 år gamle sønnen, Jack, og de to hadde det helt herlig sammen.

Men plutselig begynner Jack å skrike.

Laura forsto at noe var galt, men når hun prøvde å dra av badebuksene hans fikk hun sjokk!

Nettet på innsiden av badebuksene hadde nemlig viklet seg helt fast rundt kjønnsorganet til den lille gutten, og om Laura hadde rykket hardere i badebuksene kunne det ha gått virkelig galt.

Laura dro ned til resepsjonen for å be om en saks, men når den oppegående resepsjonisten hørte hva som hadde skjedd, sa hun at de måtte dra rett til sykehuset.

På det lokale mottaket klarte de ikke å hjelpe Jack, så Laura måtte ta ham med videre til et større sykehus.

Vel fremme ble legene nødt til å bedøve Jack for å få ham løs fra badebuksene. Etterpå måtte han bli igjen på observasjon for å sørge for at urinrøret hans ikke var blitt skadet av å ha sittet fastklemt så lenge.

Dette høres kanskje ut som et helt unikt tilfelle, men det viser seg at Jack er langt ifra den første dette har skjedd med. Bare noen få uker tidligere hadde sykehuset måtte hjelpe en annen gutt med lignende skader.

Nå oppfordrer Laura andre foreldre til å klippe vekk nettet i badebuksene, slik at ingen andre barn skal måtte gjennomgå det samme. «Han skrek ut det høyeste vrælet jeg noen gang har hørt. Det er en lyd ingen mor noensinne skal måtte høre,» forteller Laura.

Jack var ganske opprørt en stund etter hendelsen, men det tok ikke lang tid før han ble helt bra igjen.

DEL gjerne Lauras advarsel med vennene dine på Facebook slik at flere kan bli oppmerksomme på dette problemet!