16. juli 2024

Mammaen om vaksiner: «Jeg vil ikke begrave barnet mitt bare fordi du er en IDIOT!»

Alle barn i Norge blir i dag vaksinert mot en rekke sykdommer, som røde hunder, polio, kikhoste, difteri og meslinger, og jenter får i tillegg tilbud om HPV-vaksinen.

Men til tross for at dette er gratis og redder både liv og helse, er det noen foreldre selv i Norge som velger å IKKE vaksinere barna sine. Nå har den svenske mammaen Kim Sabrina Nivrén skrevet et innlegg på Facebook om hvor skremmende det er at visse ikke vaksinerer barna sine:

«Jeg vil ikke planlegge barnet mitt sin begravelse på grunn av at du er en idiot,» skriver hun.

Mammaen mener at grunnen til at mange velger å ikke vaksinere ungene sine er at de ikke vil utsette dem for bivirkninger og at «ingen får vel polio nå uansett.» Men hva tror du vil skje om alle sluttet å vaksinere seg??

Mammaen forteller videre: «Datteren min får cellegifter og biologiske legemidler så hun har nesten ikke noe eget immunforsvar, pluss at hun ikke får vaksineres sammen med medisinene hun tar.»

For at folk skal forstå alvoret om hva som kan skje med datteren hennes eller noen andre med nedsatt immunforsvar, har hun skrevet et mulig scenario som nå har blitt delt mangfoldige ganger på Facebook:

«Hvis vi tar meslinger som et eksempel: Et luftbåret virus som smitter veldig lett. Det uvaksinerte barnet blir sykt, men først virker det bare som en vanlig forkjølelse. 

Så setter det seg på luftveiene, og mange blir veldig, veldig syke. Barnet har nå meslinger, men foreldrene tror fremdeles at det bare er en forkjølelse. Så drar de på butikken med barnet. 

Jeg og datteren min er i butikken også, vi går forbi hverandre, og datteren min blir smittet.

Etter noen dager blir barnet med meslinger veldig syk og må på sykehuset, der barnet får behandling og hvile. I mellomtiden blir datteren min forkjølt og det blir bare verre og verre. Plutselig får hun nesten ikke puste og en ambulanse må tilkalles. Sykehuset sier det er meslinger og de prøver å gi henne behandling. 

Problemet er bare at på grunn av sin kroniske sykdom, har hun knapt noe immunforsvar. Hun svarer dårlig på behandlingen, men kjemper på. Men uansett hvor mye hun kjemper vil ikke behandlingen hjelpe, og legene vil bytte behandling og avtaler et møte om hvordan de skal gå frem videre. 

Det første barnet er nå friskt og familien er på vei hjem!

Foreldrene synes dette var en fæl opplevelse, og er glade for at det er over. Ingen vil vel se barnet sitt så sykt at det må bli innlagt på sykehus. 

De har skrevet på både Instagram og Facebook om opplevelsen, og forteller om hvor slitsomt det var, men at det gikk jo tross alt veldig bra. Selv midt i all elendigheten er de svært fornøyde med at de valgte å ikke vaksinere barnet sitt. Man dør jo ikke av meslinger, og det går bra selv om det er litt slitsomt. 

Men mens de er hjemme og henter seg inn igjen, og legene sitter å diskuterer ny behandling, så dør datteren min. 

Jeg får aldri mer klemme eller kysse henne, se hennes glitrende brune øyne, eller smilet hennes som er så stort at det kan sette himmel og jord i bevegelse. Min elskede, vakre jente er borte for alltid og jeg må oppleve en mors verste mareritt.

Så vær så snill, alle dere der ute, gi barna deres vaksiner og tenk på barna deres og andres helse!»

Hva tenker du om dette? DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook!