Jordmoren tar ultralyd av den skadde gravide kvinnen. Så må hun gi de FORFERDELIGE nyhetene

4670

For Emma Fairbairn var livet helt perfekt. Den unge engelske kvinnen er gravid i sjette måned og gleder seg endeløst til fødselen når hun endelig kan møte sin lille sønn. Han utvikler seg akkurat som han skal, og hun kan nesten ikke vente med å få holde ham i armene sine. Men på bare ett sekund den skjebnesvangre dagen ble fremtiden deres forandret for alltid.

Emma blir utsatt for en alvorlig bilulykke og hastes til sykehuset. Der blir hun liggende til observasjon over natten. Den vordende mammaen er svært bekymret for babyen sin, men hun kjente at han sparket i sykebilen. Neste morgen vekker jordmoren henne for en ultralyd.

Da skjer det. Hun får beskjeden ingen gravid kvinne skulle måtte høre: «Hjertet til babyen din slår ikke. Jeg finner ikke noe tegn til liv.»

Emma er helt fra seg, men de dårlige nyhetene er ikke over enda. Jordmoren sier at hun må føde det døde barnet sitt nå.

Så, den 28. mars 2017 får englemammaen treffe sønnen sin Flynn for første gang. Han veide bare 623 gram, og vil aldri åpne øynene sine. Emma elsker han likevel, og tar et bilde av ham som hun skriver noen hjerteskjærende linjer til før hun poster det på Facebook:

«De siste 27 timene var de verste i mitt liv. Vitende om at han var borte fra oss og at vi aldri skulle få oppleve at han åpnet øynene sine eller at han gråt eller tok sine første steg. Den lille kroppen hans tålte ikke smertene og stresset etter den grusomme ulykken, og det var ingenting jeg kunne gjøre for å redde ham. Kroppen min skulle beskytte ham, og frem til i går trodde jeg at den hadde det. 

Hvil i fred, min skjønne lille gutt.»

Ingen mamma skulle måtte gjennomgå noe slikt. Dette er en svært tung tid for henne og pappaen, men heldigvis har de god støtte fra familie og venner. Hvil i fred lille Finn.

Del gjerne denne historien på Facebook for å vise din støtte til denne englemammaen.