Når kona dør, tegner Disney-animatøren livet uten henne: Resultatet er hjerteskjærende vakkert

424

Det blir ofte anbefalt som terapi å føre en dagbok etter at man har mistet noen nær seg. Det tipset fikk også Disney-tegneren Gary Andrews da kona, og mammaen til deres to barn, plutselig gikk bort. Men Gary følte han kunne uttrykke seg bedre på en annen måte: med tegninger.

Gary var på en jobbreise i Canada da kona Joy fortalte at hun hadde blitt syk. Hun trodde det bare var influensa, men det skulle vise seg å være noe langt verre. Dette ble snart tydelig, og Joy ble i all hast sendt på sykehus, og Gary avbrøt jobbturen sin for å reise hjem øyeblikkelig. Men det var for sent.

Så snart han han fikk beina plantet på jorda hjemme i England, fikk han den grusomme beskjeden om at kona hadde dødd av blodforgiftning.

Tegneren følte at hele livet hans raste ned rundt ham, og han gjorde det eneste som føltes riktig i det øyeblikket: Han åpnet tegneboken og lot følelsene – og tårene – strømme ned på papiret.

«Jeg gråt så voldsomt at det var vanskelig å fokusere på siden. Jeg tegnet gjennom tårene. Joy hadde vært min sjelevenn i 19 år. Hun var vakker, snill, generøs og morsom. Vi gjorde alt sammen. Da jeg mistet henne følte jeg at halvparten av meg hadde forsvunnet,» forteller den sørgende enkemannen.

Han bestemte seg for å bearbeide sorgen og alle følelsene gjennom et daglig tegneprosjekt på Twitter, og resultatet er hjerteskjærende, vakkert, sårt og godt.

Under ser du et utvalg av tegningene hans: 

1. Et dikt til mamma.

 

2. 10-åringer er flinke til å trøste.

 

3. «Jeg savner mamma.»

 

4. «Min gudinne.»

 

5. Et trist, men vakkert øyeblikk…

 

6. «I dag var en god dag.»

 

7. «Datteren min tar pusten fra meg.»

 

7. «Elsk. Alltid.»

 

8. Oppturer og nedturer…

 

Så nydelig…

DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook hvis du også ønsker Gary og barna all styrke og glede videre <3