Mammaen tror datteren har dødd i det brennende huset. Da ser hun hva hunden har gjort

542

Om man vokser opp med hunder så lærer man så mangt: Å ta ansvar, vise omtanke og forstå noen som ikke snakker vårt eget språk.

Men hunder er også de beste lærerne når det kommer til lojalitet, vennskap trofasthet og endeløs kjærlighet. De er virkelig menneskets beste venner.

Hunden Polo skulle vise seg å være mer enn en trofast venn den skjebnesvangre dagen huset til den lille familien hans tok fyr.

Han ofret sitt eget liv for å redde 8 måneder gamle Viviana.

Denne historien har berørt mennesker over hele verden dypt.

Polo hadde bodd sammen med familien i Baltimore, USA, lenge da lille Viviana kom til verden, og han trykket henne til brystet fra første stund. Hun var hans øyensten, og han elsket henne over alt på jord. Hans nye mål i livet var tydelig: Beskytt denne lille jenta fra alt det vonde i denne verden.

Men så skjedde det som aldri skulle skje: Mamma Erika hadde bare dratt ifra huset et kort øyeblikk mens Viviana og Polo sov søtt, og hun holdt et øye med dem via overvåkningen i huset. Men når Erika kom hjem sto huset i full flamme.

Mammaen stormet frem og prøvde å komme seg inn til datteren sin – men varmen flammene gjorde det umulig. Hun kunne høre Viviana skrike fra huset fra overvåkningen, men det var ingenting hun kunne gjøre for å redde datteren sin.

Naboene strømmet til. De knuste både dører og vinduer for å komme seg inn til jenta, men det var umulig.

Når brannvesenet endelig kom fikk de til slutt kommet seg inn til jenta – og oppdaget noe utrolig: Jenta var i live, takket være Polo!

Polo hadde ikke forlatt jenta et sekund selv om huset sto i brann. Han hadde lagt seg over henne for å beskytte den lille kroppen mot flammene. Takket være hundens beskyttende kropp, hadde Viviana bare fått brannskader på den ene siden og dekket bare 19 prosent av kroppen hennes. Uten Polo ville skadene hennes ha vært langt verre.

Viviana overlevde, men Polo døde av skadene sine. Han ville beskytte familien sin helt til siste åndedrag.

Nå er det over ett år siden den grufulle brannen og pappaen til Erika har startet en innsamling for å hjelpe familien med å komme seg på føttene igjen. De kommer aldri til å få sin kjære Polo tilbake, men vil alltid kunne se hva han ofret livet sitt for: En smilende liten jente, med verdens beste skytsengel.

SE videoen nedenfor fra hendelsen, og DEL denne historien med vennene dine på Facebook for å hylle den modige hunden!