Denne politihunden NEKTER å begynne å jobbe før han blir behandlet på en viss måte:

648

Snakk om å være kravstor! Denne politihunden elsker både familien og jobben sin, og han vet nøyaktig hva han skal gjøre for å få det som han vil før han går på jobb med matfar!

Noen ganger er det nemlig svært vanskelig å motivere seg til å stå opp tidlig og gå på jobb for en lang arbeidsdag – og særlig når det enda bare er tirsdag om man har onsdag, torsdag og fredag igjen før helgen!

Hunden i videoen nedenfor heter Kango, og er politihund og partneren til matfar Ryan Costin, som har jobbet som politi i mange år. Men Kango har noen diva-nykker om morgene som Ryan bare må finne seg i…

Ryan står klar med bildøren åpen til Kango, men Kango ligger som et slakt på gressplenen og nekter å hoppe inn. I flere lange minutter står Ryan å forhandler med hunden, mens kona står inne å filmer og ler av scenen som utspiller seg i hagen.

Til slutt bøyer Ryan seg ned for å klappe og klø Kango litt på magen, og når han så reiser seg opp, hopper Kango villig inn i bilen og er klar for jobb!

Alt den sterke og tøffe politihunden ville ha før han gikk på jobb var et lite minutt med kos fra pappaen sin!

Denne videoen er så søt at du bare må se den med egne øyne, og DEL den gjerne også med vennene dine på Facebook!