MC-tøffingene trappet opp på døra til den mobbede 13-åringen: Når de roper ut GRÅTER mammaen

1077

Mobbing er noe vi dessverre leser altfor mye av, men mørketallene er altså enda større. Og det er nettopp det som er problemet – at så mange barn og unge lider i stillhet, tynget av skam, og ikke tør å si ifra til noen om problemene sine. Det vil denne gjengen få slutt på!

For ingen mennesker er alene. Det kan gjerne føles slik, men om man bare har mot til å åpne seg, vil man ofte se at flere har opplevd lignende ting, og at sammen er vi sterkere.

I mai i fjor ble det dannet en ny motorsykkelgruppe, som kaller seg ‘Syd’s Angels Against Bullies’. Grunnen til at de startet var grusom: Sydney var en 15 år gammel jente som ble lurt ut i skogen av sine «venner», som deretter overfalt henne og publiserte alt på sosiale medier. Dette fikk motorsyklistene til å se rødt, og bestemte seg for å gjøre alt i sin makt for å få unge gutter og jenter til å føle seg trygge og selvsikre igjen ved å vise dem at de hadde et helt samfunn i ryggen.

De møtte nå mannsterke opp foran huset til 13 år gamle Zane, som sliter med mobbing på skolen hver eneste dag.

I videoen nedenfor kan vi se at Zane blir helt overveldet av støtten motorsykkelgruppen viser ham, og mammaen kan bare stå å se på mens hun tørker tårene – endelig får sønnen hennes bekreftelsen han trenger på at han er verdifull og fantastisk akkurat som han er!

SE den rørende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også står opp mot mobbing!