Tenåringen henter lillebroren i barnehagen. Timer senere ser mammaen det UFATTELIGE på nettet!

4326

Som forelder vet man at hverdagen fort kan snus på hodet, og plutselig har man en aldri så liten nødssituasjon på hendene.

Det var nettopp det som skjedde for mammaen Candice, som en dag ble bedt om å hente sin 3-årige sønn fra barnehagen midt på dagen. Men da hun ikke kunne, ble hun nødt til å be tenåringsdatteren sin om å gjøre det, noe hun var mer enn villig til å gjøre for mammaen og lillebroren sin.

Men så, en stund senere fikk mammaen se et bilde på nettet som fikk mammahjertet hennes til å smelte.

 

Dette forteller mammaen på sosiale medier etterpå:

«Vi hadde en familiekrise situasjon i dag, som førte til at tenåringen vår måtte forlate skolen tidlig og hente lillebroren sin fra barnehagen. Jeg trodde hun tok ham med hjem helt til jeg så Snapchaten hennes. 

Istedenfor å gå glipp av skoletimen sin, tok hun faktisk med seg sin 3 år gamle lillebror tilbake til videregående sammen med henne, og lot ham sove på fanget hennes mens hun gjorde seg ferdig i siste time for dagen. 

 

Jeg er usikker på lovelighetene rundt dette, eller hvilke regler som ble brutt, men jeg bryr meg bare ikke. Min søte tenåring hjalp familien sin, og returnerte til sitt andre ansvarsområde mens hun koste med lillebroren sin. 

Jeg er enten verdens verste mamma, eller så nailer jeg det! Vær så snill, ikke si meg hvilken det er, bare la meg leve lykkelig og uvitende mens jeg stirrer på dette søte bildet. 

Livet er kort. Disse er øyeblikkene som gjør livet så uendelig fint!»

Jeg synes at tenåringsdatteren til Candice handlet på helt riktig måte. Hun ble nødt til å hjelpe familien sin i en krise, og klarte det strålende uten å ofre skoletimene sine! Snakk om motivert og løsningsorientert jente! DEL denne historien med andre om du også er enig!