11-åringen ble SKALPERT LEVENDE foran mammas øyne. Men se henne nå!

2113

11 år gamle Elizabeth «Lulu» Gilreath fra Nebraska, USA, hadde gledet seg lenge til å dra i fornøyelsesparken med mammaen sin. Lite visste hun at livet hennes skulle henge i en tynn tråd senere den dagen.

De ankommer parken og Lulu smiler og ler – så ser hun karusellen hun vil ta: Kongekronen!

Men mens hun satt fastspent i karusellen skjedde det forferdelige. Håret hennes setter seg fast i mekanikken og slites helt av. Men det er ikke bare håret så slites av. Fra sidelinjen kan bare moren se på med forskrekkelse mens jenta blir skalpert, og skriket som blir revet fra 11-åringen vil nok hjemsøke mammaen for alltid.

Det tar fem minutter før de fikk stoppet karusellen, og Lulu blir skyntet til sykehuset. Hun kjemper for livet sitt.

Tilstanden hennes var kritisk, men etter flere uker på intensivavdelingen blir det klart at jenta kommer til å overleve.

Nå kommer Lulu aldri til å se lik ut som før ulykken, og hun måtte få flere hudtransplantasjoner for å dekke de store delene av skallen som ikke lenger hadde hud. Hår vil ikke gro fra hodet hennes lenger. Sykehusregningene ble skyhøye.

Heldigvis fikk familien støtte fra uventet hold. Over en halv million ble samlet inn for å dekke utgiftene til Lulu, og 11-åringen har mottatt brev fra hele landet som ønsker henne god bedring. Og nå som hun er ute av sykehuset jobber den lille jenta hardt med å svare på hvert eneste brev hun fikk.

Lulu er utrolig sterk og ser positivt på fremtiden til tross for marerittet hun har vært igjennom. Men det var én ting hun bekymret seg for: Tre måneder etter ulykken skulle Lulu snart begynne på en ny skole, og var redd for hva hennes nye klassekamerater ville synes om utseende hennes.

Da tar mammaen henne med ut for å finne en parykk som vil hjelpe henne å få tilbake selvtilliten og å få henne til å føle seg «normal».

Denne parykken så helt nydelig ut på henne, og hun møter stolt opp på første skoledag. Og alt går helt fint! De andre barna hadde hørt om ulykken, og syntes at Lulu var sterk og modig som hadde gjennomgått noe så fryktelig og fremdeles smilte og var glad.

Nå arbeider mammaen for at man skal få strengere kontroller på karusellene, og håper at dette aldri vil skje med noen andre noen gang igjen.

Lulu vil også advare alle som tar karuseller mot å ta karuseller med løst hår, eller andre gjenstander som henger løst, som skjerf.

Dette er virkelig ei utrolig jente. Jeg håper at Lulu kan leve livet sitt som enhver annen 11-åring, og at hun har det bra!

SE videoen nedenfor for å høre hele historien og se hennes glade smil når hun får den perfekte parykken! DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook for å hjelpe Lulu med å advare andre!