Den fremmede mannen jager etter den skrikende lille jenta. GRUNNEN er hårreisende:

609

Mamma Mary var på restauranten med sine to små barn da det plutselig gikk fryktelig galt. Heldigvis finnes det godhjertede fremmede som ikke nøler med å hjelpe et barn i nød!

Familien hadde gledet seg til en god middag, og parkerte bilen utenfor Subway-restauranten – barnas favoritt. De var tidlig ute, og det var nesten ingen andre i lokalet, så de fikk maten sin raskt og begynte å spise.

Så ble det plutselig stille fra minstemann, Noah.

 

«Han ble helt blek, og så blå,» forteller mammaen skjelvende etter hendelsen. Lille Noah hadde satt fast en stor bit chips i halsen, og fikk ikke puste. Da reagerte storesøsteren momentant.

Den vesle jenta løper skrikende bort til en annen mann som befant seg i restauranten, og forteller gråtende at lillebroren hennes trenger hjelp. Overvåkingskameraene fanger opp at mannen sprinter bort til familien for å hjelpe.

 

Han løfter den lille gutten ut fra setet sitt, plasserer ham over kneet, og begynner å slå ham på ryggen. Da kom heldigvis chipsbiten opp – sammen med alt annet gutten hadde spist.

Både mammaen og sønnen var i sjokk, så hun tok ham med seg inn på badet for å vaske ham litt. I den stressende situasjonen hadde hun helt glemt å takke redningsmannen, og lette etter ham da de kom ut igjen fra badet. Men mannen var sporløst forsvunnet.

For Mary og barna hennes var mannen en ekte skytsengel den dagen, og de ønsker å takke ham for å ha reddet livet til Noah. Vi trenger flere mennesker som ham her i verden!

SE den lynraske reaksjonen hans i videoen nedenfor, og DEL gjerne videre for å hylle ham!