16. juli 2024

Fremmede stopper og STIRRER på disse to parene. Grunnen? Jeg kan knapt tro mine egne øyne!

Doug Malm og kona hans Jill er et helt vanlig, middelaldrende ektepar. De har bodd i huset sitt i byen Moscow, Idaho (USA) i 24 år, akkurat som Dougs bror og kona hans Jena. Så langt virker de ikke særlig spesielle.

Men problemene oppstår når du ser disse to ekteparene SAMMEN:

Både Doug og Phil, og Jill og Jena er identiske tvillinger!

De fire ble kjent med hverandre i 1991, under den årlige tvillingfestivalen (Twin Days Festival) i Twinsburg, Ohio (USA). De to tvillingparene fant øyeblikkelig tonen. Selv om de bodde over 320 mil fra hverandre holdt de kontakten over telefonen og sendte hverandre brev.

Året etter hadde Doug kjøpt noen lodd til det lokale lotteriet, og VANT en tur for fire til Karibien! Brødrene Doug og Phil bestemte seg snart for å invitere med de to søstrene Jill og Jena, og ferien deres sammen satte tonen for deres fremtid sammen. Bare noen få måneder senere gikk de to mennene ned på kne, og 7 august 1993 giftet de seg under en stor felles feiring.

I dag har Doug og Jill en 19 år gammel datter, og Phil og Jena har en 18 år gammel sønn. De to barna er egentlig søskenbarn, men de vokste opp som søsken, og er like nære som søsken.

Mens de fleste tvillinger ser ut til å ville skille seg ut fra tvillingsøsteren eller -broren sin, stemmer ikke dette for disse tvillingparene. De elsker å ha på seg helt like klær og klipper også håret likt, og har gjort det siden barndommen. Men dette fører til stor forvirring blant folk!

Det er omtrent 250 par i verden som lever på samme måte som disse tvillingekteparene. Men fremmede må se både to og tre ganger på disse fire, og reaksjonene er ikke alltid like hyggelige.

«Det har gått så mange år nå at vi ikke bryr oss lenger,» forteller Jill. Phil legger til: «Forholdene våre fungerer og vi plager ingen. Jeg ville ikke forandret på noe!»

Hvor enn rart det kan virke fra utsiden, er alle fire svært lykkelige over hvordan livene deres endte opp. Det er mer enn mange kan si for seg selv!

DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!