Kvinnen tar hormoner for å bli gravid. Når ektemannen ser ultralydbildene BESVIMER han nesten!

4075

Briana (29) og Jordan Driskell (26) hadde prøvd å få barn i over to år, men til ingen nytte.

Det unge paret fra Kentucky, USA, var frustrerte og holdt nesten på å gi opp håpet. Etter en 5-måneders pause bestemmer de seg for å prøve igjen, men denne gangen har Briana fått hormoner av legen sin i tillegg, som skal hjelpe dem.

Snart følte Briana at noe var annerledes, men hun hun ville ikke håpe for mye da hun hadde blitt skuffet så mange ganger før. Men to uker senere får de beskjeden etter en blodprøve: De skal bli foreldre!

Åtte uker senere møter paret spent opp til sin første ultralyd. Da skulle de få sitt livs sjokk.

«Jeg besvimte nesten,» forteller Jordan. Og med god grunn: Ultralydbildet viste nemlig ikke bare ett eller to barn, men fem!

«Jeg var så sjokkert at jeg ikke fikk ut et ord. Jeg bare satt der å så på skjermen i vantro. Jeg kunne ikke tro at det var fem babyer!» forteller Briana.

Paret visste at det var en mulighet for å få flere barn, men sjansene for det var svært små. Sjansen for å få femlinger var bare 1 av 50 millioner!

Graviditeten var absolutt ikke enkel for Briana. Hun ble diagnostisert med sykelig svangeskapskvalme, og orket nesten ikke å spise noen ting. Det eneste hun fikk ned var bananer og frokostblanding. Det var så alvorlig at den unge kvinnen måtte legges inn på sykehus en stund – hun gikk altfor mye ned i vekt, og hadde et enormt væsketap.

Det å få én baby er tøft nok i seg selv, men det å bære rundt på fem tar virkelig hardt på kroppen. I uke 22 ble Briana nok en gang lagt inn på sykehuset, og hun ble der frem til fødselen. Hun hadde håpet at hun kunne klare å vente til uke 30 med å føde, men i uke 28 ble det nødvendig med keisersnitt.

Så, 2. mai 2017 kom Zoey, Dakota, Hollyn, Asher og gavin til verden – tre jenter og to gutter. Selv om de var født for tidlig, var de alle friske og sterke.

Den nybakte mammaen derimot var så utslitt etter fødselen at hun måtte vente til neste dag med å se barna sine. «Da jeg endelig fikk se dem, tok de pusten fra meg og jeg brast i gråt. Jeg kan fremdeles knapt tro at jeg endelig har blitt mamma.»

Femlingene måtte overvåkes på sykehuset en stund, men de er nå hjemme med foreldrene sine og legger på seg og blir sterkere for hver dag som går!

DEL denne historien med vennene dine på Facebook!