Politiet stopper mannen fordi han kjører en baby uten barnesete: Ser bak seg og får SJOKK

1460

Denne mannen fikk sitt livs største sjokk da politiet stoppet ham ute på veien nylig. Han skjønner ikke hvorfor han ble stoppet, og tenker at kanskje det bare er en rutinekontroll. Men det var det så absolutt ikke.

Nikk Rock og ektemannen hennes var ute på en kjøretur da de plutselig hørte sirenene bak seg. Ektemannen roet øyeblikkelig ned farten, og kjørte inn til siden – forvirret og nervøs.

Det er ingen hemmelighet at det er vanskelige forhold i USA mellom den afroamerikanske populasjonen og politiet, og altfor ofte ser vi på nyhetene at politiet bruker unødvendig mye makt og vold i slike situasjoner.

Men så puster han lettet ut: han kjenner jo politimannen som kommer mot vinduet hans!

«Hei mann, jeg må være ærlig med deg: grunnen til at jeg stoppet deg er fordi du kjører med et barn som ikke er sikret i et barnesete, » sier politimannen.

«Jeg har ikke noe barn,» svarer Nikks ektemann forvirret og kikker rundt seg flere ganger med oppsperrede øyne.

«Er du sikker?» spør betjenten.

Da kikker mannen mot kona si og ser det hun holder frem til ham: en positiv graviditetstest!

Han får helt sjokk når han endelig innser hva som foregår, og plutselig rekker politimannen en gave inn til ham gjennom vinduet også!

Han skal bli pappa!

Politiet var med på leken hele tiden, og hadde planlagt det hele sammen med kona hans! For en fantastisk overraskelse!

SE den herlige reaksjonen hans i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også måtte smile godt av dette!