Politiet fant en hjemløs familie på gata: Da får mammaen panikk og frykter det VERSTE

487

Dessverre er det slik at mange mennesker i verden har det vanskelig. Sykdom, sult, fattigdom og hjemløshet rammer de aller svakeste i samfunnet, og ofte de som er helt uskyldige – nemlig barn.

Denne mammaen fikk panikk da en politibil plutselig stanset der hun og barna satt ute å lagde mat. Hun og barna ble plutselig hjemløse og har bodd i bilen sin, og har «flyttet» fra parkeringsplass til parkeringsplass gjennom den siste tiden. Livet deres har vært alt annet enn enkelt og de lever i frykt for å bli revet bort fra hverandre.

Da en lokal politipatrulje så den nedslitte familien, skjønte de to politimennene øyeblikkelig at det var noe som ikke stemte.

Mammaen trodde politiet kom for å konfrontere og kjefte på dem, så hun ble grepet av angst så snart hun så dem stoppe. Det hadde hun ikke trengt å være redd for, for disse politimennene er noe helt utenom det vanlige.

«Det stakk dypt i meg å se de sultne barna med skitne klær,» sier politibetjent Johnny Lee.

Han og partneren var aldeles ikke der for å jage familien bort, men for å spørre hvordan de kunne hjelpe.

De hadde en lang, vennlig samtale med mammaen og barna, før de dro strake veien til nærmeste butikk for å kjøpe mat til dem, leker til barna, og ringte straks til et motell slik at de kunne sove trygt til de fikk seg et ordentlig hjem.

«Vi ser ofte bare de dårlige sidene av politiet, så å få oppleve denne gode siden av den var virkelig fantastisk,» forteller mamma Shannon gråtkvalt.

Og politiets hjelp strakk virkelig til. Kort tid etter at politiet hadde gått inn for å hjelpe familien, forteller mammaen dette til nyhetskanalen CBS:

«Dere politimenn har hjulpet oss så utrolig mye, takket være dere og deres ressurser som ble koblet inn, så kommer vi til å ha vårt eget hjem innen en måned! Jeg er så takknemlig for dem og jeg vil bare at de skal vite det. Jeg skylder dem alt for det de har gjort. Tusen takk!»

Dette er nøyaktig hva mange vanskeligstilte familier trenger i en krise – trygge, tålmodige og snille mennesker som virkelig ser dem og deres behov! Tusen takk til disse flotte politimennene!

SE den fantastiske videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også mener at politiet gjorde det rette i denne saken!