Bilisten oppdager en ensom jente i veikanten: Fryser til IS når hun peker ned skråningen

2564

Ulykken som kunne ha tatt livet av mammaen og hennes to små barn skjedde på en dag ingen av dem hadde en eneste bekymring i verden. Det var en helt vanlig dag, og de var på vei hjem da mammaen sovnet bak rattet – og resten har blitt en mirakuløs historie om motet en 5-åring helt utenom det vanlige.

Historien begynner med perspektivet til en annen familie som var ute å kjørte den dagen. Mor, far og sønn var på vei til en kanadisk nasjonalpark da de plutselig fikk øye på noe som bevegde på seg i veikanten.

De trodde først at det var et lite dyr, kanskje en liten bjørnunge, som hadde forvillet seg for nær veien, men da de kom nærmere oppdaget de det fryktelige: En liten jente står ved veikanten nær en bratt, lang skråning og prøver desperat å få bilister til å stanse.

 

Hun veiver med armene, og ser fortvilet men bestemt ut. Mammaen i bilen ber ektemannen stanse øyeblikkelig for å hjelpe den lille jenta – og da ser de det.

De går ut av bilen og kikker ned den bratte, dødelige skråningen, og ser at flere kvister og små trær og busker har blitt brukket – akkurat som om en bil har kjørt utfor. Og det var nettopp det som hadde skjedd.

5 år gamle Lexi hadde våknet opp skadd i familiebilen nedenfor skråningen, lillebroren hennes gråt og mammaen var hardt skadet og bevisstløs.

 

Da måtte den lille jenta ta et svært modig valg, nemlig å klatre opp den stupbratte bakken (barfot!) for å hente hjelp – og det var akkurat det hun gjorde.

Gjennom det vonde underlaget, skadd og redd hadde Lexi klatret opp hele den lange bakken for å få hjelp til mammaen og lillebroren sin! Heldigvis klarte hun da til slutt å stanse bilen med mor far og sønn i, og de ringte øyeblikkelig etter hjelp.

 

Men da sykebilen kom på plass skulle de virkelig få merke styrken til den lille jenta. De store sterke hjelperne fra ambulansen kom seg ikke ned dit uten å bruke flere rep og andre hjelperedskaper, mens Lexi hadde klatret opp på sine nakne hender og føtter!

Heldigvis hadde Lexi reagert så fort som hun hadde, for da hjelpemannskapet kom frem til bilen, hadde mammaens hjerte sluttet å slå. Hadde det ikke vært for 5-åringen, hadde hun aldri fått hjelp i tide.

I tillegg til hjertestans hadde mammaen brukket ryggen og babyen hadde hodeblødninger – det er kun takket være Lexi at de er i live i dag.

 

For en heltemodig liten jente! SE hele historien i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle Lexis heltemodige innsats!