Den kreftsyke jenta klipper av seg det lange håret. Forvandlingen sjokkerer ALLE

2050

De fleste som ønsker seg en real makeover har mest fokus på det ytre – de vil se bedre ut på utsiden og med det føle seg bedre på innsiden.

Men andre må gjennomgå store ytre forandringer fordi de prøver å gjøre det beste utav en vond situasjon. Det var dette som var tilfellet for Laura.

Den unge kvinnen har nylig fått sin kreftdiagnose, og skal snart begynne cellegiftbehandling.

Dette er selvfølgelig en stor påkjenning for henne, og hun bestemmer seg for å gi seg selv en ny look før det hele begynner.

Frisøren Jerome skjønte snart hvor viktig dette var for henne, og brukte all sin erfaring og omtanke for å få henne så vakker og tøff som mulig. Han ville hjelpe henne gjennom denne tøffe tiden, og la virkelig sjelen sin i å hjelpe henne med forvandlingen.

Laura gjorde ikke dette bare for å «pynte» seg. Hun trengte noe positivt og oppløftende å ta med seg inn til behandlingen, og ville ta kontroll.

Laura sier hun vil ha det kort, og Jerome innfrir. Han klipper først hele 30 cm av håret hennes, og hun får sjokk. Men så ser hun hva han planlegger…

Han klipper mer og mer av håret hennes, og teamet hans gir Laura en kjendis-verdig makeup-look som passer perfekt til den nye frisyren.

Og når resultatet er ferdig? Ja, da kan man bare måpe.

Denne jenta var nydelig før klippen, men hun ser skikkelig tøff ut etterpå – og det var akkurat det hun trengte!

SE det fantastiske resultatet i videoen nedenfor, og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også ønsker Laura alt godt fremover!