22. juni 2024

Si farvel til magefettet: Disse 7 enkle øvelsene vil hjelpe deg å oppnå drømmekroppen!

For mange av oss er nettopp magen et problemområde når det kommer til å brenne bort fett, men disse øvelsene vil snart få deg til å se resultater.

Disse 7 øvelsene vil hjelpe deg å både bygge magemuskler og brenne fett, og du trenger ikke noe fancy utstyr eller personlig trener for å klare dette: En matte og litt gulvplass holder lenge!

Vi vil selvfølgelig minne om at de virkelige resultatene kommer når man legger om livsstilen. Spis sunt rundt 80 prosent av tiden, kom deg ut i litt frisk luft, og sørg for å øke aktivitetsnivået i hverdagen – og sørg for å smile og ha det gøy 🙂

Vi håper at alle kan føle seg vel i sin egen kropp, uansett størrelse, og tilbyr disse øvelsene til de som ønsker noen tips til å komme seg igang med. Disse funker for alle, uansett om du er nybegynner eller godt trent!

1. Beinløft

Ligg på ryggen og press hele ryggen godt ned i matten. Legg hendene ved siden av eller litt under baken og løft beina strakt opp og ned. Gjenta dette 15 ganger.

 

2. Sykle med beina

Løft beina i en 90 graders vinkel og begynn å sykle med beina. Gjør dette 30 ganger (15 per bein).

 

3. Saks

Lik første øvelse, men nå løfter du bare ett bein om gangen. Gjenta 30 ganger (15 per bein).

 

4. Sikksakk

Løft beina strakt i en 45 graders vinkel og beveg beina ut og inn i kryss over og under hverandre. Gjenta 30 ganger (15 per bein).

 

5. Fjellklatrer

Still deg i plankeposisjon på hendene, og «løp» ved å bevege knærne frem mot armene dine. Gjenta 30 ganger (15 per bein).

 

6. Side-situps

Legg deg på ryggen og bøy beina og ha føttene plantet på gulvet. Plasser den ene ankelen på motsatt kne og legg hendene bak hodet. Derfra tar du en situp der du sikter den ene albuen på det kneet som er løftet opp. Gjenta 15 ganger på hver side.

 

7. Hofteløft

Plasser begge føttene tilbake på matta i startposisjon, og løft hoftene opp mot taket. Knip baken sammen på vei opp. Gjenta 15 ganger.

 

Disse sju øvelsene var første runde – gjør dem totalt tre runder. Så sett på litt musikk og nyt en kjapp og effektiv trening hjemme på gulvet!

SE alle øvelsene i videoen nedenfor (på tysk) for å se hvordan de skal utføres skikkelig, og DEL dem gjerne med vennene dine på Facebook!