22. juli 2024

Stort drama i Indonesia: 7 meter langt MONSTER fanget!

«Monstre finnes ikke,» sier vi til skremte barn som for tiende gang har bedt oss om å sjekke under senga deres når de skal legge seg. Der tok vi jammen feil.

I den indonesiske Riau provinsen møtte en mann på hva som skulle ha vært slutten for ham. Robert Nababan kjørte mopeden sin på vei hjem, og så at noe blokkerte veien foran ham. Var det en stamme?

Han stoppet mopeden og gikk bort for å dytte i det som lå der. Men da det beveget seg fikk han plutselig hjertet i halsen – det han holdt i var kroppen til en 7 meter lang pytonslange!

Slangen likte dårlig å bli flyttet på, og før Robert klarte å komme seg unna angrep slangen, og bet seg godt fast i armen hans og begynte å surre seg rundt den forskrekkede 37-åringen.

Heldigvis kom det snart flere folk på veien, og Robert forteller fra sykehussengen: «Vi kjempet mot den en god og lang stund.»

Heldigvis jobbet Robert og noen andre som kom til stede på en palmeolje plantasje, og hadde med seg store kniver de kunne forsvare seg med. Og til slutt vant de kampen mot slangen.

Dette var en nettpyton som kan bli hele 8-9 meter lang, og som gjerne spiser hele griser – og av og til mennesker.

Nå ble monsterslangen derimot middagen til beboerne i området…

Uff, dette var litt av en skapning! Hva hadde du gjort om du hadde sett en slik? DEL gjerne denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!