Jessica droppet 2 vanlige vaner og gikk ned 80 kg! SE den utrolige forvandlingen 1 år senere:

949

For rundt ett og et halvt år siden så Jessica Beniquez’ liv veldig annerledes ut. Hver dag ble tilbrakt foran TVen, og hun spiste svært usunt.

«Alt jeg gjorde var å spise, gå på jobb, og se på serier,» forteller hun.

Men når hun fylte 19 år fikk hun et fryktelig sjokk: Hun veide nå 145 kilo!

Tallet på vekta satte henne så ut at hun bestemte seg for å legge om livsstilen. Nok var nok.

Og slik startet den inspirerende reisen hennes mot et sunnere og lettere liv.

Det er selvfølgelig både usunt og slitsomt å være overvektig, men det er også slitsomt å forandre livet sitt. Det er nok sikkert mange der ute som har prøvd igjen og igjen å gå ned i vekt, men som ikke får resultater. Derfor deler vi gjerne slike historier om sunn vektnedgang, som kanskje kan hjelpe og inspirere andre.

Man kan faktisk klare det – og bare ved å ta noen enkle grep i hverdagen!

 

For Jessica, var det første hun gjorde å kvitte seg med all hurtigmat i huset – nå skulle det bli slutt på fast food!

Det virker jo ganske enkelt, men dette var trossalt yndlingsmaten hennes, og det tok mye tid og krefter for henne å klare å legge om kostholdet.

Det andre hun gjorde var å komme seg opp av sofaen. Hun byttet ut TV-seriene med treningstips på YouTube, og begynte å trene hjemme og ute i nabolaget.

Sakte men sikkert bygde hun opp selvtilliten nok til å bli medlem på et treningssenter – et sted Jessica alltid hadde vært livredd for!

Hun var redd for at folk skulle se stygt på henne og le av «den tjukke jenta».

Men nå?

Nå er det hennes favorittsted!

Jessica drar på trening for å utfordre seg selv, og drar derfra med mestringsfølelse og masse energi.

Hele to timer hver dag tilbringer hun på treningssenteret, og det har jammen gjort forskjell:

Jessica deler gjerne sine erfaringer på Instagram, og sier: «Jeg har et stykke å gå enda, men jeg er veldig stolt av meg selv i dag!»

Hun håper at historien hennes kan hjelpe andre i samme situasjon, og inspirere andre til å legge om livsstilen – det er virkelig det som funker!

«Det var ingen som trodde at jeg ville klare det. Det var sjenert før, men nå har jeg fått langt mer selvtillit og mye mer energi… Det er helt sykt hvor mye jeg orker å gjøre i dag, sammenlignet med tidligere,» sier Jessica.

Forandringene hennes er ikke bare fysiske, og hun har fått så mye ut av denne forvandlingen selv! Det går fint å begynne smått, så lenge du utfordrer deg selv jevnlig og er konsistent!

Vi synes at Jessicas forvandling er helt fantastisk og at hun er et flott forbilde for andre som var i hennes situasjon. DEL gjerne hvis du er enig!