Den kreftsyke mannen ble kastet ut av restauranten. Grunnen? Utseendet hans «skremte kundene»

958

Den kreftrammede 65-åringen skulle bare innom restauranten for å kjøpe litt lunsj. Så snart han hadde betalt for seg, opplevde han å bli kastet ut fordi han var for stygg og skremmende for de andre «normale» gjestene å se på mens de spiste.

65-årige Kirby Evans hadde kjempet mot hudkreft i mange år, og til tross for at han i dag endelig er kreftfri har sykdommen satt dype spor. For å overleve måtte han nemlig operere bort nesen og det ene øyet sitt.

Bestefaren er i dag vandt til at folk kikker en ekstra gang eller to på ham, men han har aldri opplevd noe så grusomt som dette før.

For bare noen uker siden stoppet Kirby innom en restaurant for å få i seg litt lunsj. Han bestilte maten sin, og hadde såvidt fått satt seg ved bordet da han ble konfrontert av restaurantens eier. Han fikk et valg: enten dekk til ansiktet ditt, eller forlat restauranten.

 

Den forskrekkede mannen reiste seg skjelvende og forlot restauranten – knust og ydmyket.

 

Dette skriver datteren hans, Brandy, på Facebook: 

«(…) Han kjøpte en pakke donuts og noe å drikke, og gikk for å sette seg ned ved et bord. Men så, før han kunne sette seg ned, kommer eieren Donna Crosby og griper tak i skjorten hans og haler ham med seg til kontoret sitt. 

Der sa hun ‘Hvis du skal spise her må du dekke til ansiktet ditt’!! Han forlot restauranten og kom hjem i tårer. Da fortalte han meg hva som hadde skjedd. 

Pappa har overlevd kreft, og har mistet et øye og nesen sin til denne grusomme kreften. Min far ble diskriminert mot på grunn av hvordan han ser ut. Han kan ikke noe for hva kreften gjorde med ham. 

(…)

Han har begrenset inntekt og har ikke råd til operasjonene som kan fikse nesen hans. Og bare så du vet det, Donna Crosby, min far kan ikke dekke til ansiktet sitt med en øyelapp. Det gnisser på øyehulen og området hvor nesen hans var. Det må forbli åpent, og ingenting kan være i kontakt med området!»

Eieren la tidligere ut følgende kommentar, men den har nå blitt fjernet:

«Jeg ser absolutt ingenting feil med hva jeg gjorde. Han kom til lunsj og satt ved et bord på den tiden vi har flest kunder. Jeg måtte også betale regninger og jeg arbeider veldig hardt for å tilfredsstille kundene mine.» 

Etter hendelsen ble kjent, ble det startet et GoFundMe-side for Kirby, der målet var å tjene 75 000 dollar for operasjonene han trengte. På bare få dager fikk han over 79 000 dollar! Det gjør godt å se at det finnes mennesker som bryr seg, og som ikke dømmer andre for hvordan de ser ut.

Dette er hjerteløst! Ingen av de andre gjestene klaget, eller hadde noen problemer med ham, det var bare den griske eieren som ikke ville risikere å tape penger på å ha ham i lokalet sitt! DEL hvis du også håper at Kirby aldri trenger å oppleve slik hatefull diskriminering noen gang igjen!