Kvinnen adopterer en ensom løshund. Ser plutselig DETTE ved gjerdet, og innser det utrolige:

1703

Vi mennesker har mye vi kan lære fra dyrene, og vi ser det hver eneste dag. Hunder, for eksempel, har lenge lært oss lojalitet, glede og betingelsesløs kjærlighet – men det er så mye mer disse firbeinte vennene våre kan lære oss.

Suelen Schaumloeffel fant valpen Lana forlatt på gata i Brasil, og hun bestemte seg øyeblikkelig for å ta henne med seg hjem for å gi henne all den kjærligheten og omsorgen hun trengte.

 

Lana gikk fra å være redd, kald, sulten, stresset og uelsket på gata, til å komme til et hjem hvor hun alltid hadde nok å spise og drikke, en matmor som elsker henne, og får all den tryggheten og gleden en hund kan få i livet.

 

Når mennesker plutselig får så mange goder, blir de ofte grådige og nekter å dele med de som har mindre. Det gjør ikke hunder, og i hvert fall ikke Lana.

For en morgen da Suelen kom ut fikk hun øye på dette:

 

Over natten hadde Lana fått øye på en gatehund utenfor gjerdet hennes, og hun må ha skjønt at den trengte hjelp. Dermed gikk den godhjertede hunden inn i hundehuset for å hente det varme, myke favoritteppet sitt, og dyttet halvparten ut gjennom gjerdet til den hjemløse hunden.

Slik sov de altså på hver sin halvdel da Suelen kom ut.

 

«Da jeg så dem ble jeg helt emosjonell. Gud, så stolt jeg var av henne,» skriver Suelen på sin Facebook-side.

«Kan en hund være mer sympatisk og rasjonell enn oss mennesker? Ja!

Hvor mange ganger har vi ikke sett lignende situasjoner, men bare gått forbi og ignorert det? Å late som man ikke ser urettferdighet eliminerer ikke problemet, men gir deg bare en falsk følelse om at problemet ikke eksisterer. Så ignorant!

Det kan se ut som om vi er i ferd med å miste vår medmenneskelighet. Heldigvis for oss har vi disse fantastiske skapningene som kan gi oss en oppvekker fra tid til annen!

Notat: Vennen er ikke lenger hjemløs!» 

 

For en gavmild hund! Lana er virkelig en ekte heltinne som hjalp en ny venn i nød. DEL gjerne denne historien på Facebook hvis du også mener at vi mennesker kan lære mye av dyrene våre!