Hunden er blind og døv. Men SE reaksjonen hennes når hun føler og lukter at matfar er hjemme!

818

Hunden Opal opplever ikke verden slik som alle andre hunder. Den 8-måneder gamle hunden er nemlig både blind og døv, men hundehjertet hennes er like varmt og kjærlig som alle andre hunders – og kanskje til og med enda mer!

Til tross for at det så ille ut på grunn av hennes medfødte sanseproblemer, ble Opal adoptert av Christina Bray og mannen hennes. De to skjemmer Opal bort så godt de kan, og det mangler aldri på kos, lek og kjærlighet i hjemmet deres. Det å ha en blind og døv hund kan by på noen utfordringer iblant, men Opal er alt de kunne ha ønsket seg i en firbeint bestevenn.

 

Nylig filmet Christina hvordan Opal reagerer når hun føler at matfar er kommet hjem, og man ser øyeblikkelig hvorfor de elsker henne så høyt: kjærligheten hun har for pappaen sin er til å ta og føle på!

 

«Hun venter i hagen, og venter til hun enten kan føle eller lukte bilen hans,» forteller Christina. «Jeg aner ikke hvordan hun kjenner forskjellen, fordi naboens bil kan kjøre inn og hun bryr seg ikke!»

 

Så snart Opal føler bilen hans blir hun helt stille, og sekundet hun lukter ham blir hun spinnvill av glede!

SE den hjertevarmende reaksjonen hennes i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også smeltet av å se dette!