Disse 12 pappaene er helt fantastiske! Nr. 6 er en sann HELT

1233

Å være en god pappa er den viktigste jobben i verden for disse mennene, og de gjør en virkelig fantastisk god jobb.

Det er de som mener at mammaer har det sterkeste båndet til barna, men hvordan kan man si at den ene er «bedre» enn den andre når man ser kjærligheten i blikket til disse pappaene. Man kan nesten SE løftet de gir barna sine med øynene: «Jeg lover å alltid beskytte deg, elske deg, og være en du kan se opp til.»

1.

2.

3.

4.

The absolute joy you feel when you’re loved for simply being you. ❤ Image via @hediyeh_. #dontforgetdads

Et innlegg delt av Fatherhood Without Fear (@dontforgetdads)

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

 

Disse pappaene klarer virkelig å håndtere enhver situasjon, og vokser gjerne med oppgaven. Og hvilken oppgave er vel bedre enn å passe på og oppdra et helt nytt, vakkert liv? Her er selv de tøffeste typene myke, og alle pappaene her er de største heltene i sine barns liv.

DEL gjerne disse herlige bildene med vennene dine på Facebook for å hedre alle de fantastiske pappaene som finnes der ute!