Førskolelæreren vet ikke at hun blir filmet. Det som fanges på kameraet får nettet til å KOKE!

4418

Det skal være en positiv ting å sette av barna i barnehagen eller på førskolen, og som foreldre stoler man på at barna er i gode hender.

Og i de fleste tilfeller er barna våre trygge og glade i barnehagen sammen med andre barn og hyggelige og trygge voksne. De som jobber i barnehage fortjener all respekt for den jobben de gjør, og sliter seg helt ut hver dag for å passe på en bråte med viltre barn. Men som i alle andre yrker, finnes det også de som gir yrket sitt et dårlig rykte.

Det var akkurat det disse to førskolelærerne i Cleveland, Ohio i USA gjorde.

På førskolen Cedar Early Learning Center i Cleveland har de for sikkerhetsgrunner installert overvåkingskameraer. Til tross for dette kunne aldri sjefen for førskolen, Octavia Manuel, ha forberedt seg på de grusomme bildene hun skulle få se neste morgen.

Lammet av sjokk og med hjertet i halsen fikk hun se hvordan to av førskolelærerne ble filmet mens de mishandlet barna.

I videoen ser man at den første kvinnen griper hardt tak i en to år gammel gutt og slår ham hardt over 20 ganger med en plaststang. Etterpå slenger hun ham ned på bakken, og slår ham igjen.

Den andre førskolelæreren sitter rett ved dem, men løfter ikke en finger for å stoppe den forferdelige kvinnen.

Like etterpå fortsetter mishandlingen. Kvinnen tar tak i den samme lille gutten igjen, drar ham gjennom rommet og slenger ham på et stellebord. Fremdeles gjør ikke den andre kvinnen noe for å gripe inn.

«Jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Bare å se på det der, at denne plassen hadde frekkheten til å gjøre noe slikt mot barnet mitt uten noen grunn!» forteller en sterkt berørt mamma i videoen.

Men dette var dessverre ikke alt.

En kort stund senere fanger kameraet også opp at den andre kvinnen mishandler et barn – denne gangen en liten jente som bare sitter rolig å leker med vennene sine.

Ut av det blå går kvinnen å henter et balltre av plast og slår den i siden på den lille jenta.

Når førskolesjefen så bildene av de to kvinnene som mishandlet barna de var betalt for å passe på, gav hun dem øyeblikkelig sparken.

«Jeg er glad for at jeg har kameraer som kan fange opp ting som dette, for man vet virkelig aldri,» sier hun til Fox8.

De to kvinnene ble også politianmeldt og ble senere dømt til fengsel. Begge to hadde bestått en grundig bakgrunnsjekk før de ble ansatt.

Denne historien gir oss en svært viktig påminnelse om at vi alltid må være oppmerksomme på hvilke personer vi lar være i nærheten av barna våre.

Du kan se den fryktelige videoen nedenfor, og vi advarer om sterke bilder. Disse to burde aldri fått komme i nærheten av et uskyldig barn igjen! Jeg begriper bare ikke hvordan noen kan være så onde og sadistiske.

SE videoen og DEL denne artikkelen hvis dette fikk deg også til å se rødt!