Kvinnen binder sammen valpenes munner med strikker. Nå vil alle dyreelskere se henne STRAFFET

491

Noen av de grusomste menneskene i verden er de monstrene som plager og mishandler barn og dyr. Det må være noe alvorlig galt med slike mennesker som totalt mangler empati for andre, men dessverre ser vi dem dukke opp gang på gang.

Denne gangen var var det politiet i Wichita, USA, som fikk et tips om at en hundeeier ikke behandlet hundene sine riktig, og de rykket ut for å sjekke opp i anklagen.

Men da de fikk se de to små valpene fikk de frysninger…

Kvinnen som eier dem hadde bundet sammen munnene deres med flere gummistrikker over nesen, og de hadde verken fått mat eller vann på lang tid.

 

Strikkene var så stramme at de hadde gravd seg inn i huden deres, og de kunne ikke lage en lyd.

 

Heldigvis kunne flinke veterinærer klippe opp strikkene med riktig utstyr, og de to små valpene kunne endelig åpne kjevene igjen.

Stephanie McCurdy fra Wichita Animal Action League kan heldigvis fortelle kake.com at valpene er på bedringens vei:

«De er allerede mye bedre. Arrene fra gummibåndene holder på å forsvinne. Det er fantastisk å se at de leker fint og snart er klare til å gå videre i livet.»

Kvinnen vil heldigvis aldri få se valpene igjen, og de vil få et nytt og kjærlig hjem så snart de er friske nok til det.

Nå er kvinnen anklaget for dyremishandling og vil måtte møte i retten hvor hun vil få sin straff.

Vi håper at hun får en streng straff som passer udåden hun har gjort, og at valpene får all den omsorgen og kjærligheten de fortjener av sin nye familie. SE videoen nedenfor, og  DEL gjerne denne historien med vennene dine for å vise at du står på dyrenes side!