22. juni 2024

Den forlatte hunden vil ikke røre på seg – helt til DENNE gutten kommer på besøk:

Hunden Nala er en pitbull som ble funnet på gata i USA av en frivillig dyrevernsgruppe. Hun ble tatt med til kennelen Christchurch Bull Breed Rescue, der Abbie Van Der Plax tok vare på henne etter beste evne – men det var ikke så lett.

Nala var nemlig dypt deprimert, og virket redd for det meste. For første gang på lenge hadde hun en hundeseng å sove i, mat, vann og tilgang til en veterinær, men hun nektet å bevege seg fra sengen.

I to lange dager prøvde Abbie å få henne til å stole på henne ved å tilbringe timevis liggende eller sittende på det harde gulvet utenfor buret hennes. Der satt hun bare å godsnakket med hunden eller gav henne godbiter, men fremdeles nektet Nala å røre på seg.

Abbie hadde så vondt av den stakkars pitbullen som bare lå alene i mørket og isolerte seg selv, at hun bestemte seg for å prøve en siste, desperat løsning: Hun skulle prøve å ta med sønnen Zack for å møte henne.

Neste dag gikk så 7 år gamle Zack rolig inn og satte seg på gulvet utenfor buret sammen med mammaen sin.

Resultatet?

Ingen hadde kunnet håpe på en så fantastisk reaksjon!

SE denne rørende videoen nedenfor, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook hvis hjertet ditt også smeltet av dette møtet!