7-åringen finner sin «tapte tvilling» når han møter denne sjeldne katten!

690

7 år gamle Madden Himphreys er en helt unik liten gutt. Han ble født med hareskår, som ble operert igjen etter fødselen, men det som skiller han fra alle andre er øynene: Han ser nemlig verden gjennom to forskjellig fargede øyne!

Dette kalles iris heterokromi, og han har altså ett blått og ett grønt øye. Men selv om vi kanskje synes at øynene hans er helt unike og nydelige, er ikke Madden alltid like fornøyd med øynene sine selv. Klassekameratene hans har ofte ertet ham fordi han ser «annerledes» og «rar» ut, men Madden har aldri latt de stygge kommentarene knekke ham selv om de ofte har gjort ham trist.

 

«Det var noen barn som gjorde skolen til et helvete for Madden. Dessverre vil det nok alltid finnes noen som dem, så derfor er det viktig å forandre ens egen holdning og heve seg over det,» forteller mammaen hans Christina.

Men en mamma står sjelden på sidelinja når barnet hennes lider. Hun tok til nettet og fant noe som kunne forandre Maddens liv.

Hun var medlem av en gruppe på Facebook der foreldrene til barn født med hareskår kunne snakke sammen. En dag var det en annen mamma der som fortalte at hun hadde reddet en løskatt fra gata, og hadde lagt ved et bilde av den. Da Christina så bildet kunne hun knapt tro sine egne øyne.

Bildet viste en katt som også var født med hareskår, men som i tillegg hadde forskjellig farge på øynene! Den var helt lik Madden, og hadde ett blått og et grønt øye. Christina bestemte seg øyeblikkelig for å ta kontakt – sønnen hennes bare måtte møte denne sjeldne katten!

 

«Vi er egentlig ikke særlig spontane av oss, men vi visste at familien vår var som skapt for denne katten,» forteller Christina, som like etter ønsket å ta med seg sønnene på en reise på over 1600 km for at de skulle få møte katten og adoptere den. Det var bare ett problem: De hadde ikke penger nok til reisen.

Men det viser seg at mennesker kan være så utrolig gode. Venner og fremmede fikk høre om gutten og katten som var «tvillinger» og bestemte seg for å donere penger til familien slik at de fikk ønsket sitt oppfylt. Da tok det ikke lang tid før Madden og familien var på vei!

Katten hadde fått navnet Moon, og den gikk rett bort til Madden da de to møttes for første gang – nesten som om den hadde ventet på ham!

 

«Det høres kanskje litt harry ut, men jeg tror at de var ment for hverandre. Det er virkelig fantastisk hvordan det hele utviklet seg. Moon følte seg komfortabel sammen med oss, og Madden har funnet en ekte venn i ham. Det er helt utrolig at et dyr kan få en til å føle seg mindre alene,» forteller mammaen, og takker alle for støtten de har fått.

Historien har virkelig noe magisk over seg. Ved hjelp av katten klarer nå Madden helt å ignorere de stygge kommentarene og ertingen på skolen, fordi han vet at han ikke er alene.

 

For noen nydelige «tvillinger»! DEL hvis du også tror at disse to var som skapt for hverandre!