Hestene forsvinner sporløst hver morgen. Men SE når tyven blir fanget på overvåkingskamera!

41245

Det hele var svært merkelig: Hver morgen kom eierne av stallen ut og fant flere av båsene tomme. Hestene som hadde blitt lukket inn der kvelden før, ble funnet flere panikkslagne minutter senere på gresset utenfor stallen eller ved høylageret.

Eierne mistenkte først at det kunne være tyver som hadde prøvd å stjele dem med seg, men feiget ut i siste liten, eller kanskje at det var barn fra nabolaget som drev gjøn med dem. Barna ble konfrontert, men alle hevdet at de ikke hadde noen ting å gjøre med forsvinningene.

Eierne bestemte seg derfor for å sette opp flere skjulte overvåkingskameraer i stallen. De satte spesielt fokus på den vakre, sorte hesten Mariska, som alltid så ut til å være blant dem som ble sluppet ut av «tyven».

Også neste morgen ble de møtt av åpne stalldører og tomme bokser, men så snart de hadde fått hentet alle hestene inn igjen, satt de seg ned for å se hvem som nok en gang hadde sluppet dem ut.

Det de fikk se da fikk dem til å måpe – SE selv i videoen nedenfor og DEL gjerne denne genistreken med vennene dine på Facebook!