16. juli 2024

Hjemmet er bare 30 kvadrat, og har et drivhus. Etter en titt på INNSIDEN er jeg helt forelsket!

Vi lever dessverre i en verden som kan være ganske overfladisk: Store biler, store hus, dyre ferier, designerklær og -møbler… Dette er det folk higer etter.

Men midt oppi dette presset, finnes det de som ønsker å forenkle livene sine, og leve mer i balanse og harmoni. Det er her huset «Elsa» kommer inn.

Det er bygget av Olive Nest i South Carolina, USA, og av alle mini-hus jeg har sett så tror jeg dette er min absolutte favoritt!

For det første: hjemmet er mobilt og du kan forandre utsikten din når du vil. Det finnes også et drivhus tilkoblet, hvor du virkelig kan få prøve deg på et enklere liv med grønne fingre.

Men best av alt er innsiden.

 

Her har du en perfekt kombinasjon av moderne og rustikk!

 

I stua finner du en stor sovesofa du lett kan dra ut og re opp.

 

På kjøkkenet har man nok av skapplass plass til det essensielle man trenger på et kjøkken, og inkluderer også bl.a. kjøleskap, vask, stekeplater og stekeovn.

 

De store vinduene slipper inn masser av deilig, naturlig lys – herlig!

 

Man får også plass til det meste i skap, skuffer, og hyller gjemt rundt i hjemmet.

 

Soverommet er avslappende og enkelt – tenk å sitte her med en kopp te og en spennende bok på en regnværsdag!

Og drivhuset passer perfekt inn sammen med det lille hjemmet.

 

Bare se så fint!

 

En annen fin detalje er denne deilige gynge-sofaen.

Legg noen myke puter og pledd over den, og man kan sitte ute i timevis og nyte naturen rundt seg! Og hva med å ta med seg en stor kopp kakao med krem ut? Deilig!

I videoen nedenfor kan du få se hele huset, og det ligger faktisk ute for salg. Rundt 600 000 kroner koster det – som er ganske mye for pengene!

Kunne du ha bodd her? DEL gjerne hvis du kunne tenke deg et slikt lite, enkelt hjem, eller vet om noen som hadde elsket det!