16. juli 2024

Si farvel til vond rygg: Denne øvelsen lindrer smertene på bare 2 minutter!

Det er mange som sliter med ryggproblemer i Norge i dag, og mye er på grunn av stivhet og dårlig holdning som følger av at vi sitter store deler av dagen. For mange påvirker dette livskvaliteten i så stor grad at de ikke lenger vet hva de skal gjøre. Løsningen finner du nedenfor.

For selv om man skal ta grep for å forebygge slike smerter i hverdagen gjennom f.eks. mosjon og fysioterapi, så er det greit å vite hva som kan lindre OG forebygge en vond rygg i samme slengen når man opplever smerter. Denne enkle strekk-øvelsen tar bare 2 minutter, og fungerer som en drøm på en vond og stiv rygg:

 

Alt du trenger er en treningsmatte og noe du kan bruke til å strekke med (vi foreslår et håndkle eller et belte) som vist i videoen nedenfor.

 

Gjør denne øvelsen i 1-2 min. hver dag, så forebygger du ryggplager i fremtiden, samtidig som du løsner opp og lindrer din stive rygg med øyeblikkelig virkning!

SE videoen nedenfor, og DEL gjerne dette tipset med vennene dine på Facebook slik at de også kan få en smertefri hverdag!