For en forvandling! Transseksuelle Jaimie deler sin historie: «Takk for at dere er her for meg.»

604

Religion blir ofte brukt som en unnskyldning for å hate andre mennesker, men faktumet er at alle er like mye verdt, ingen er alene, og vi har ingen rett til å dømme noen – bare for at de er litt annerledes.

Helt siden tidlig i barndommen følte Jaimie seg annerledes. Han følte at han var en gutt fanget i kroppen til en liten jente, og når han nådde puberteten ble denne følelsen bare sterkere.

Men her var problemet: Jaimie hadde ingen han kunne snakke med. Foreldrene var dypt religiøse og konservative, og han klarte ikke å åpne opp om følelsene sine til dem. Istedenfor, gjemte han seg på rommet, og kledde seg i gutteklær når han var alene.

«Da jeg var 15 år var jeg 100 prosent sikker på at jeg var en gutt. Men siden jeg vokste opp i en veldig konservativ, religiøs familie, måtte jeg holde dette hemmelig, og legge følelsene mine til side til jeg kunne forsørge meg selv. Jeg visste jeg ville få store problemer hvis jeg hadde kommet ut så tidlig,» forteller Jaimie.

Utenpå kunne ingen se følelsene som herjet i ham. Han så ut som en typisk jente, og hadde langt hår og gikk med smykker og sminke.

Men da han fylte 18, klarte han ikke å fortsette lenger. Han verken kunne eller ønsket å skjule sin egentlige identitet, og bestemte seg for å fortelle alle at han identifiserte seg som mann.

Familien og vennene var helt sjokkert. De kunne ikke forstå hvordan noen som alltid kledde seg og oppførte seg som en kvinne «plutselig» kunne føle seg som en mann.

Jaimie ønsket bare én ting: Forståelse.

«Jeg vil at folk skal forstå at det spiller ingen rolle hvordan noen ser ut eller oppfører seg. Når noen har mot nok til å fortelle at de er transseksuelle, homofile, eller biseksuelle, bare tro på dem og vær der for dem. Det må ta slutt på disse gamle stereotypiene.»

Dessverre, fikk ikke Jaimie noen forståelse fra sine nærmeste den dagen.

«Da jeg kom ut som transseksuell var det både den beste og den verste dagen i livet mitt. Jeg savner familien min. Jeg savner tiden da familien min fremdeles var stolt av meg. Men vet dere hva jeg ikke savner? De nettene der jeg var helt alene og slet med følelsene mine. Eller ønsket om å være alene hjemme, slik at jeg kunne bytte klær og gjemme håret mitt under en caps. Jeg savner ikke å måtte gjemme meg,» forteller Jaimie om den vonde tiden.

I miss my horse. I’m sad that I only get to see her thro old photos and memories. Her name is Fancy. I sometimes wonder if she thinks I hate her…because one day I left and I never came back 💔 I wish she knew that it wasn’t my choice and I never wanted to go away. ( she’s still at my parents farm which I am not allowed to visit ) she never judged me…the day I cut all my hair off EVERYONE gave me a double take…but her? She didn’t even notice or care. I went from seeing her everyday to never seeing her again. I miss my best friend and wish there was a way I could get her back. Writing this today because I saw a video someone took while visiting my parents barn, my horse was in the video and it made me miss her so much. At least I am grateful for all the time I did get with her, she’ll always be in my heart ❤️ #horse #horses #farm #miss #sad #ftm #transgender #transisbeautiful #lgbtpride #boy #trans #transformation #lgbt #countryboy #country #greengrass #memories

Et innlegg delt av Jaimie Wilson (@tboy61915)

Forvandlingen hans har vært en lang og tung prosess, men Jaimie angrer ikke et sekund. Operasjoner og hormonterapi har vært en stor del av livet hans siden han kom ut.

Nå vill Jaimie dele historien sin med andre på nettet, samt dokumentere forvandlingen sin. Han ønsker å hjelpe andre som føler det samme, og gir mye informasjon om hvordan hele prosessen foregår. Beskjeden er klar: «Du trenger ikke å bestå noen test for å bevise at du er transseksuell. Alles opplevelse er forskjellig!»

Bildene av ham er også noe for seg selv: Han går fra å se ut som en vakker kvinne, til å forvandles til en ordentlig kjekk mann!

I dag er Jaimie lykkelig og komfortabel i sin egen kropp, og jobber med sin ekte lidenskap: Musikk.

Støtten Jaimie har fått på sosiale medier har overveldet ham helt, og jeg håper det viser hvordan folks sinn holder på å forandre. Alle skal få lov til å føle det de føler, og alle skal bli møtt med forståelse og omtanke.

Thank you for believing in me. Thank you for a simple like, or your kind words. Thank you for making me feel loved Thank you for giving me a place to post about my day and share my life. Truth is, l don’t have a million friends…l actually don’t have many at all. l don’t always talk about how l feel or have someone to turn to. I’m just another soul roaming this world trying to figure it all out. And l want to say thank you for making me feel like I’m not alone. Thanks for putting a smile on my face even on the worst of days. And l promise I’ll keep working hard for myself and for you all. ( and pic is random capture from live) #strong #power#blueeyes #loveyourself #selflove #selfconfidence #instagood #instadaily #fitness #gym #ftm #transgender #trans #lgbt #newyork #newyorkcity #nyc #countryboy #selfie #instafitness #motivation #iphonex #me #love #camo

Et innlegg delt av Jaimie Wilson (@tboy61915)

Vi takker Jaimie for motet han viser med å dele sin historie, og håper du vil DELE dette videre. Man vet aldri hvem som trenger støtte, og ingen skal måtte føle seg helt alene <3