Hvilken blomst velger du? Finn ut hva valget røper om personligheten din!

2801

Blomster har alltid vært nært forbundet med med forskjellige symboler og betydninger, og noen sier til og med at blomstene du elsker mest kan avsløre noe om personligheten din!

Så, for å teste, velg den blomsten i bildet under som appellerer sterkest til deg, og les forklaringen nedenfor:

 

 

1. Den røde rosen

Hvis valget ditt landet på denne vakre blomsten, betyr det at du er en svært generøs, modig og uselvisk person, og at du gir hele deg til dine kjære. Men det skal sies at du gjerne setter ut tornene når du må, og du er ikke redd for å beskytte de som står ditt hjerte nær. I romantiske forhold kan partneren din mene at du er litt krevende til tider, men det er bare fordi du forventer at andre gir like mye av seg selv som det du gjør. Følelsene dine er alltid til å stole på, og partneren din trenger aldri å lure på hva du føler for dem. For deg symboliserer den røde rosen generøsitet, romanse og kjærlighet.

 

2. Liljen

Du er en person med stor indre ro og du er en svært god person. Du er også kreativ og åpen for nye opplevelser, noe som fascinerer menneskene i rundt deg. Du er ambisiøs og du kan stole på at de rundt deg vil hjelpe deg på vei mot målene dine. Liljen for deg symboliserer uskyld og skjønnhet.

 

3. Den svarte rosen

Du har en unik personlighet som skiller deg fra «resten av flokken», og du er virkelig din egen person. Du er svært selvstendig og tolererer sjelden at folk tror at de kan overtale deg til å gjøre som de vil, eller forandre meningene dine. Du stoler på deg selv, men er skeptisk til andre og deres egne motiver, og derfor er du også glad i å være alene i ditt eget selskap (eller sammen med et kjært kjæledyr). Den svarte rosen representerer mystikk og eleganse – noe du har masse av!

 

4. Orkideen

Du føler deg som en del av verden, en reisende og en oppdager. Hindringer får deg til å kjempe hardere, og du kommer alltid sterkere ut på den andre siden. Du er en problemløser, og en av gavene dine er at menneskene rundt deg gjerne kommer til deg for hjelp og råd. For deg symboliserer orkideen det eksotiske, det spennende, det ukjente – ikke nødvendigvis bare ute i verden, men også inni deg selv!

 

5. Amaryllis

Du er en veldig sosial person, og du er høyt ettertraktet, verdsatt og sett opp til. Du er alltid der når noen trenger en hjelpende hånd, og du er en ekstremt god lytter som folk lett åpner seg for. Visdommen din kommer til uttrykk gjennom rådene du gir, og alle vet at de kan stole på deg. For deg symboliserer denne vakre blomsten selvverd og skjønnhet.

 

6. Tulipan

Valget av denne blomsten viser at du er en snill, søt, kjærlig og sensitiv person. Kjærlighet og omsorg er svært viktig for deg, så du gir deg selv helhjertet til de rundt deg, og du ser alltid det beste i folk. Bare husk på din egen utrolige verdi og dine mange unike egenskaper når de rundt deg prøver å utnytte godheten din! Din måte å se verden på er ikke naiv (som noen prøver å påstå), men unikt preget av godhet og positivitet. Hvis flere mennesker hadde vært som deg, hadde nok verden vært et langt bedre sted! For deg representerer tulipanen den perfekte kjærlighet og det å våge å være myk og sårbar i en hard verden.

 

Min stemte perfekt..! Stemte deg for deg? DEL gjerne artikkelen med vennene dine for å se hva de velger!