Ingen ville ha katten med kjempesvulsten: SE forvandlingen som sjokkerer ALLE

902

Det er dessverre slik at om dyr har sykdommer så blir de nesten umulige å adoptere bort, og det finnes sjelden en annen løsning enn avliving. Men denne gangen var det heldigvis en veterinær som valgte å kjempe imot!

Denne kjærlige katten, Keta, ble funnet på gata i New York, USA, og menneskene som fant henne fikk sjokk da de så den gigantiske svulsten i ansiktet hennes. De innså at hun trengte akutt hjelp, og tok henne øyeblikkelig med til veterinæren.

Facebook/Unwanted NYC Pets

 

Heldigvis viste det seg at Keta ikke hadde kreft, og at svulsten var godartet. Likevel var det viktig å operere snart, ettersom den vonde svulsten var på størrelse med en baseball og la stort press på halve ansiktet hennes.

Facebook/Unwanted NYC Pets

 

Og den flinke veterinæren fjernet ikke bare svulsten. Hun hjalp også med å rekonstruere ansiktet hennes, slik at hun ville se litt mer ut som sitt gamle seg, før svulsten begynte å vokse.

Facebook/Unwanted NYC Pets

 

Operasjonen gikk over alle forventninger, og bare få dager etterpå kunne Keta bruke venstre øyet sitt igjen, samt spise og drikke helt uten problemer eller smerter!

Facebook/Unwanted NYC Pets

 

Nå er hun nesten så god som ny, og det tok ikke lang tid før en snill familie forelsket seg hodestups i henne! Nå bor hun sammen med dem i en stor leilighet i New York, og får all den kjærligheten hun en gang bare kunne drømme om. En sann solskinnshistorie!

Facebook/Unwanted NYC Pets

 

For en forvandling, og for en flink veterinær! DEL denne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også ble imponert over denne utrolige forvandlingen!