Ekspeditøren stirrer i VANTRO når hun ser hva tøffingen triller på. Men han har en god grunn!

684

Sadie Collins jobber i en bruktbutikk i Indiana, USA. Like etter hun åpnet dørene denne morgenen kommer det inn en mann hun må se to ganger på:

Han er høy, har tykt skjegg, og flere synlige tatoveringer. Og i handlevognen hadde han plassert en babydukke pent i barnesetet.

Sadie deler opplevelsen på Facebook:

 

«Denne fyren kom inn i butikken i dag, en diger kar med tatoveringer nedover nakken og armene – til og med en hodeskalle tatovering som var større enn hele hånden min. Men kom likevel inn i butikken med en babydukke som var trygt festet i barnesetet på handlevognen.

Når jeg snakker med ham, forteller han meg at dukken heter Davey og tilhører datteren hans. Hun ønsket seg klær og sokker til Davey, så han kom hit for å velge ut antrekk til dukken.

 

Jeg kunne ikke tro hvor fint han behandlet datterens dukke. Det var fantastisk. Jeg kan bare se for meg hvor høyt han elsker datteren sin, hvis han behandler lekene hennes så pent. Denne mannen svelget stoltheten sin, og kjøpte babyklær til en dukke bare for å gjøre datteren glad! Hvis dette ikke er ekte kjærlighet, vet jeg ikke hva som er!»

Faren, Keenan Watkins, hadde ikke bare lovet å kjøpe noen nye klær til dukken, men å ta noen bilder av Davey på turen også. Og det gjorde han selvfølgelig!

 

På Facebook blir amerikaneren hyllet som «Årets Far» for denne søte handlingen, men for Keenan er dette bare en vanlig dag:

«Jeg er bare en far som vil at barna mine skal forstå hvor høyt jeg elsker dem. Jeg vil at de skal være lykkelige, og jeg tar enhver pinlig utfordring for å holde løftene mine. Årets far? Neppe. Men en far? Absolutt!»

 

 

Dette fikk meg til å smelte! DEL historien gjerne med vennene dine på Facebook hvis du er enig!