Kvinnen veide 143 kg før den utrolige forvandlingen: Gikk ned 88 kg og er nesten UGJENKJENNELIG

2177

I dag er det mange som sliter med overvekt og vekt-relaterte plager og sykdommer. Vi har en stillesittende hverdag, og hurtigmat og søtsaker er alltid innenfor rekkevidde om vi skulle ha lyst på det.

Da Jessica Valitutto fra Brasil gikk på vekten og så at hun veide hele 143 kilo, bestemte hun seg for å gjøre en livsstilsendring.

Hun bestemte seg for å dele reisen sin på sosiale medier, slik at andre som slet med det samme kunne få tips og hente motivasjon.

 

Nå, hele 88 kg senere, har hun over 900 000 følgere som følger hennes daglige fremgang.

Reisen hennes begynte i 2010 da hun opererte magesekken, og totalt la om kostholdet og livsstilen sin. En slik operasjon er svært drastisk og kan for noen virke som «juks», men den avhenger også av at personen følger rådene fra legen om å holde seg aktiv og spise sunt for å få et langvarig resultat.

 

Hun begynte å trene, og fikk god hjelp av en personlig trener. «Jeg innså til slutt at det eneste man kan gjøre er å jobbe konsekvent mot målene sine, og ha tålmodighet,» forklarer hun ifølge UniLad. «Hvis man gir opp halvveis ender man bare tilbake på start. Ha tålmodighet. Spis sunt og tren seriøst. Hvis jeg hadde gitt opp da jeg innså at mageoperasjonen ikke var noen mirakelkur, hadde jeg ikke vært der jeg er i dag!»

 

Etter at hun gikk ned 88 kg bestemte hun seg for å legge seg under kniven igjen, men denne gangen var det for å fjerne den overflødige huden.

 

Takket være åpenheten hennes har flere tusen av hennes følgere latt seg inspirere til å leve et sunnere liv, med mer aktivitet og et sunnere kosthold.

 

DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også synes at Jessicas forvandling er imponerende!