22. juni 2024

Pappaen blir tilbudt en pose kjøtt til salgs. Så ser han nærmere og innser det FORFERDELIGE!

Danielle Xingyi fra Singapore er svært stolt over pappaen sin. Han arbeider for tiden i Kina, hvor han er stasjonert med flere kolleger.

En dag skulle han bare ut for å kjøpe seg middag, da en gruppe menn plutselig ble tilbød ham en stor pose med noe de sa var ‘levende kjøtt’. De solgte levende hunder.

De stakkars dyrene var fanget i poser, og solgt etter vekt. Pappaen til Danielle ble helt forferdet over synet som møtte ham, og måtte slåss med seg selv. På én side ville han ikke støtte disse mennene og gi dem penger, men på den andre siden ønsket han jo å kunne redde minst én av disse stakkars hundene fra en forferdelig skjebne.

Han tok frem lommeboka og kjøpte det stakkars dyret mennene veivet foran ham, så bar han hunden forsiktig med seg hjem. Apetitten til middag hadde han helt mistet.

Den lille hunden begynte snart å komme seg fra den fryktelige hendelsen, og stortrives sammen med sin nye pappa. Han fikk navnet Doggo, og bare se på ham nå!

Ryktene om at man spiser hunder i Kina er mange, selv om de fleste kinesere absolutt ikke gjør det. På tross av dette er det alltid noen som forsøker å tjene penger, og fanger eller stjeler hunder som de deretter selger…

Doggo unnslapp heldigvis en fryktelig død, og bor nå med Danielle og familien i Singapore.

Heldigvis var denne pappaen en god mann som ikke bare ignorerte den fryktelige situasjonen. Han hadde kun muligheten til å redde ett liv, men om alle hadde gjort det ville nok verden ha vært et bedre sted!

DEL denne historien hvis du ville ha gjort det samme!