Geitungene ser hesten ligge ensom på jordet: Da filmer gårdseieren det som har fått nettet til å måpe!

825

Hester er mest kjent for sin store styrke, arbeidsomhet og lojalitet, mens geitunger er mer kjent for… vel… å være noen skikkelig overaktive tullebukker. Etter å ha sett denne videoen kan vi nå dessuten legge til at hester børe være kjent for sin evigvarende tålmodighet!

Hesten i videoen ligger alene og hviler seg litt på bakken når de nysgjerrige geitungene før øye på den. De kommer bort og begynner snart å gjøre som geitunger gjør best: leke og boltre seg på andres bekostning!

De små geitungene ramper litt viltert rundt hesten først, og begynner så å hoppe opp på ryggen dens. Enhver kan se at de er noen plagsomme og viltre små krabater, og det hadde vært forståelig om hesten reiste seg raskt for å kaste dem av.

Men det gjør den ikke.

 

Istedenfor ligger den helt i ro, og følger med på hva de holder på med. Selv når alle tre hopper opp på ryggen dens, leer den seg ikke, men kikker rolig på hvordan de små geitungene leker.

Hvem hadde vel trodd at en hest kunne være en så fantastisk barnevakt?

 

SE videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!