16. juli 2024

Eieren tuller med hunden sin: Reaksjonen? Den har nå blitt sett over 192 MILLIONER ganger!

Denne hundeeieren bestemte seg for å tulle litt med sin firbeinte bestevenn, og hundens reaksjon har fått nesten 200 millioner mennesker til å le!

Det er vel en drøm de fleste har hatt: ønsket om at vi kunne snakke med dyrene våre, og at de kunne ha snakket tilbake til oss. Det hadde vært så fint!

Nå, for de fleste av oss, blir det med drømmen. Men denne hundeeieren bestemte seg for å ta fantasien litt videre, og fikk hunden sin til å snakke – han la bare til stemmen selv!

For selv om de ikke kan snakke, klarer hunder fint å kommunisere følelsene sine til oss. Man skjønner godt om hunden er utålmodig, trett, irritert, glad eller kosete, og om man har ett ordentlig tett bånd til hunden sin, kan man nesten høre hva de tenker.

Det var dette som fikk denne morsomme hundeeieren til å «dubbe over» stemmen til hunden sin, slik at det passer helt perfekt med uttrykkene han lager!

Matfar forteller om all den deilige maten han selv har spist, og man ser at hunden begynner å sikle – så forteller han at han har gitt masse deilig mat til katten og reaksjonen til hunden er et soleklart «NEEEEEI!!»

Vi måtte le godt av denne videoen, og det er vi ikke alene om, siden den har blitt vist over 192 millioner ganger allerede, og er derfor en av de mest populære dyrevideoene på YouTube!

 

SE videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!