Lastebilsjåføren ser jenta i en parkert bil. Så innser han det GRUFULLE og ringer politiet!

1438

Det som bare skulle være en helt vanlig dag på jobben for lastebilsjåføren Kevin Kimmel ble plutselig svært dramatisk når han fikk øye på ei jente i en parkert bil på en parkeringsplass.

Kevin hadde stoppet lastebilen på en parkerinsplass i New kent, Virginia (USA) for å få seg en kopp kaffe, når han tilfeldigvis fikk øye på en detalj i den parkerte bilen ved siden av.

Kevin ble først mistenksom når han så en mann banke på bildøren før han krøp inn selv, og den begynte å gynge frem og tilbake.

Så fikk han øye på kvinnen i vinduet: Hun var delvis gjemt bak tunge, mørke gardiner.

«Det var en eldre bobil, og mørke gardiner virket bare ikke naturlig i min verden,» forklarer Kevin til WTVR.

Kvinnens ansiktsuttrykk gav også inntrykket over at noe ikke stemte – og Kevin skjønte at hun var i fare.

Istedet for å hente kaffen sin og kjøre videre, tok denne lastebilsjåføren ansvar og ringte øyeblikkelig til politiet ut ifra magefølelsen sin.

Bare fem minutter senere var hele fire politibiler på plass – of det viste seg at Kevins dårlige magefølelse var helt riktig: Kvinnen i bilen hadde blitt kidnappet og tvunget til prostitusjon.

I bilen pågrep politiet et par som senere ble dømt for menneskehandel.

Hadde det ikke vært for Kevins raske reaksjon hadde historien kunne hatt en helt annen slutt.

Nå, to år etter hendelsen, reiser han rundt over hele USA og foreleser andre lastebilsjåfører om hva de bør være på vakt over ute på veiene.

«Den kvinnen er i livet i dag, og to grusomme mennesker er der de hører hjemme. Gjør det rette: Om du ser noe, så si noe,» sier Kevin til WTVR.

Nedenfor kan du se et videoklipp om hendelsen, og DEL gjerne denne historien videre med vennene dine på Facebook for å minne dem på om å være overvåkne når de er ute på veien!