Den gravide mammaen faller ned trappene. Det 3-åringen gjør da imponerer ALLE!

888

Man tenker ofte på små barn som totalt hjelpeløse og ute av stand til å tenke klart i stressende situasjoner. Det motbeviser denne lille jenta fra England når den gravide mammaen hennes faller og slår seg bevisstløs.

I England er nødnummeret 999 istedenfor 113, og dette hadde lille Emma på tre år lært seg!

Kvinnen på telefonen med lille Emma blir også hyllet for jobben hun gjør, og klarer å holde jenta rolig og snakkende. Hun gjør virkelig denne skumle opplevelsen til noe greit og positivt for den lille jenta og sier hele tiden hvor flink hun er, og hvor stolt mammaen hennes kommer til å være av henne.

Dette opptaket har blitt sett over 4 millioner ganger i skrivende stund, og har blitt delt titusenvis av ganger. Og det belyser noe svært viktig, nemlig at man bør ta en samtale tidlig med barna sine om hva man skal gjøre om noe går galt. På den måten kan de føle seg litt tryggere, og forhåpentligvis gjøre som Emma om de skulle trenge det en dag.

HØR den fantastiske samtalen i videoen nedenfor, og DEL dette med alle du kjenner slik at de også kan ta denne samtalen med barna sine!