Ingen skjønner hvorfor jenta går så rart med pappaen. Så oppdager de den FRYKTELIGE sannheten!

9161

Noen ganger tenker jeg at man burde ta en eksamen for å kunne bli foreldre.

Selv om de fleste mammaer og pappaer tar godt vare på barna sine, så dukker det av og til opp de som aldri burde ha fått komme i nærheten av et barn. Disse personene burde rett og slett ikke ha ansvaret for et annet menneske.

Disse bildene ble tatt av et vitne inne på butikken Walmart, og nå raser tusener over pappaens forferdelige behandling av datteren.

Heldigvis var det én kvinne som turte å si ifra.

Det var en helt vanlig dag i Cleveland, Texas, og Erika Burch skulle bare innom butikken for å handle mat til uka. Plutselig fikk hun øye på noe merkelig. Fra siden ser hun en liten jente med pappaen sin, og hun går på en så rar måte at Erika stopper opp og ser nærmere på de to. Det hun ser da forskrekker henne:

Pappaen har grabbet tak i jentas hår og drar henne med seg gjennom butikken etter håret. Jenta er bøyd inn mot pappaens hånd på handlevognen og hun trygler ham om å slippe.

«Hun sa: ‘Vær så snill, slutt. Det gjør vondt, vær så snill å slutt, jeg lover at jeg ikke kommer til å gjøre det igjen, vær så snill å slipp,'» forteller Erika.

Erika må gripe inn. Hun ber pappaen slippe taket i datterens hår, men han glefser til henne at hun ikke skal legge seg opp i hans saker. Da tar Erika opp mobilen og for å ta bilder – hun ville ha bevis.

Senere kontaktet Erika politiet for å anmelde mannen. Men når hun fortalte hva som hadde skjedd, ville ikke politiet gå videre med saken. Det fantes jo ingen beviser for at datteren var skadd, hun hadde ingen ytre skader. Politiet mente at pappaen skulle få disiplinere barnet sitt slik han ønsket så lenge han ikke skadet henne.

Erika fant seg ikke i at dette var en grei måte å disiplinere barnet sitt på, så hun publiserte bildene på Facebook. Nå har bildene blitt delt titusenvis av ganger.

Det skulle vise seg at politiet trengte denne «dytten» for å ta saken seriøst. Når historien begynte å komme opp i flere medier koblet de endelig inn barnevernet for å finne ut om det handlet om barnemishandling.

Jeg er glad for at Erika stolte på magefølelsen sin i dette tilfellet, og sto på sitt! Man skal ikke gi opp så lett når man tror at noen har det vondt hjemme, og hun har kanskje reddet denne jenta fra fremtidig mishandel.

SE videoen nedenfor og DEL denne historien med vennene dine på Facebook om du mener hun gjorde det riktige!