Mammaen hastes til sykehuset for å føde trillinger: Når legene ser ansiktene deres får de SJOKK

3918

Becki-Jo Allen kommer fra Liverpool, England, og bor sammen med sin lille datter, Indiana. Hun hadde følt seg syk og sliten lenge da fastlegen endelig kunne bekrefte årsaken: hun var gravid igjen!

Men mammaen fikk litt av et sjokk da hun ble fortalt at hun ventet trillinger, og den største overraskelsen skulle komme når hun så trillingenes ansikter for første gang. Sjansen for at dette skjer en nemlig bare 1 av 200 millioner!

Instagram/beckijo92

 

«Jeg hadde følt meg veldig syk og hadde mye vondt i hodet, så jeg booket en time hos fastlegen, hvor jeg fikk vite at jeg var gravid med trillinger. Det var det største sjokket i mitt liv. Vi har ingen trillinger i familien, så det kom som lyn fra klar himmel,» forteller Becki-Jo til Liverpool Echo.

Etter at sjokket hadde lagt seg, kunne Becki-Jo endelig føle på lykken over å bli mamma igjen, og se gleden i Indianas ansikt når hun ble fortalt at hun skulle bli storesøster. Hun fikk stor støtte fra sine nærmeste, og brukte mye tid på å forberede seg på hvordan det ville bli å bli trilling-mamma.

Men så, i uke 31, kom plutselig veene. Hun ble hastet til sykehuset, og hennes tre sønner kom til verden med keisersnitt – for tidlig og veldig små.

Instagram/beckijo92

 

Den minste av dem var lille Rocco, og han veide bare 1,5 kg. De to andre, Roman og Rohan, var bare få gram tyngre.

Instagram/beckijo92

 

På grunn av at de var så små og de flere helsekomplikasjonene som fulgte med, måtte babyene tilbringe sine første seks uker av livet på intensivavdelingen på sykehuset – godt passet på av mamma, storesøster, leger og sykepleiere.

De var alle svært svake i begynnelsen, og mammaen var stadig bekymret.

Instagram/beckijo92

 

Men heldigvis vokste de tre brødrene seg snart større eg sterkere, og etter nesten en og en halv måned på sykehuset kunne familien endelig dra hjem.

Instagram/beckijo92

 

Men når de ble større begynte mammaen å lure på om sykehuset hadde gjort en feil… De hadde nemlig fortalt henne at guttene ikke var eneggede (at det var nesten helt umulig!) og at de alle ville se forskjellige ut. Men for hver dag som gikk syntes mammaen at de lignet mer og mer på hverandre..!

Flere påpekte det da de så dem, at de omtrent var helt identiske!

Instagram/beckijo92

 

Becky-Jo ville ha et skikkelig svar, og kontaktet et laboratorium for å få utført DNA-tester på sønnene.

Instagram/beckijo92

 

Svaret fikk alle til å måpe: guttene var identiske, eneggede trillinger! Dette skjer bare med 1 av 200 millioner og er derfor ekstremt uvanlig!

Instagram/beckijo92

 

«Vi kan ikke gå ut uten at folk spør om de er identiske. Men jeg blander dem aldri sammen. Det er bare når de sover at de ser like ut for meg. De har alle helt forskjellige personligheter,» forteller mammaen.

Instagram/beckijo92

 

Storesøster Indiana er i hvert fall fornøyd i rollen sin, og de tre guttene ser veldig opp til henne.

Instagram/beckijo92

 

Se så store de har blitt! Er de ikke bare helt herlige!

Instagram/beckijo92

 

For noen unike små brødre! Mammaen har nok hendene fulle med fire små barn hjemme, og hun sier at vaskemaskinen står på dagen lang! DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook hvis du også ønsker familien alt godt fremover!