Etter 11 år får paret drømmebryllupet sitt. Men når hun ser brudgommens ANSIKT renner tårene!

1697

Denne bruden går raskere opp til alteret enn noen annen brud jeg har sett! Og det er ikke så rart med tanke på hvor lenge hun har lengtet etter denne dagen med sin kjære.

Ashley Wood og Kevin Sochanchak får endelig drømmebryllupet sitt, og er omringet av venner og familie. Men selv om dagen ser perfekt ut, så er det en utrolig kamp som har gjort at de kunne gifte seg i det hele tatt.

Dette unge paret fra New Jersey (USA) møttes når de gikk på videregående i 2006 og har vært uadskillelige siden den gang. Kjærligheten vokste seg bare sterkere ettersom årene gikk, og de planla å gifte seg i 2011. Men skjebnen hadde andre planer – Ashley ble diagnostisert med skjoldbruskkjertelkreft.

Og mens Ashley kjemper for livet mot kreften, utsetter de bryllupet. Men snart virker behandlingen hennes, og etter noen lange måneder ser kreften ut til å forsvinne.

Det ser ut til at paret endelig kan gifte seg når skjebnen nådeløst slår til igjen: Kevin blir diagnostisert med magekreft i 2014. Tilstanden hans er svært alvorlig, og legene gir ham kun seks måneder igjen å leve.

Hele verdenen deres vendes på hodet igjen, men Kevin gir ikke opp. Og han overlever ikke bare seks måneder, men snart har ett år gått, og i 2016 deltar de i en konkurranse for å vinne et gratis drømmebryllup.

Det utrolige paret vinner konkurransen i desember 2016, og bestemmer seg for å sette datoen til 11 februar 2017 – dagen de først ble sammen i 2006!

Det er et helt spesielt og rørende bryllup. Ikke bare fordi de elsker hverandre så høyt, men fordi de overvant kreften for å være sammen.

Disse to har allerede gått igjennom så mye sammen – nå håper jeg de får leve lykkelige alle sine dager!

SE videoen nedenfor og DEL denne historien gjerne videre med venner og familie på Facebook slik at de også kan se hvordan kjærligheten virkelig overvinner alt!