22. juni 2024

Legene kan ikke kurere 7-åringen. Grunnen? Han gjør seg SELV syk!

Tilstanden til denne 7-åringen er svært kritisk. Og den er slik hver eneste dag. Men verken moren eller legene kan gjøre stort for å beskytte ham.

Junior Rucroft fra England ser ut som et helt normalt barn, men det er han ikke. Junior er bare 7 år, men har allerede blitt sendt på sykehuset over 50 ganger.

Grunnen til dette er at han lider av en sterk allergi, men han kan ikke gjøre noe for å unngå allergien sin. Junior er nemlig allergisk mot seg selv.

Hver eneste dag risikerer 7-åringen å oppleve en livstruende allergisk reaksjon eller astmaanfall. Årsaken til dette er hans eget hår.

Moren hans, Paula, kunne knapt tro sine egne ører når legene forklarte at 7-åringen hennes er allergisk mot sitt eget hår. Når han drar fingrene gjennom håret og tar seg på ansiktet, svulmer det opp øyeblikkelig. Derfor klipper han håret svært kort, og må ikke ta på hodet sitt.

Men dette er langt ifra alt av Juniors plager. Et kyss fra moren drepte ham nesten da han bare var en baby.

Moren Paula hadde spist nøtter rett før, og da hun gav babyen sin et kjærlig kyss, kunne hun bare se hjelpeløst på at ansiktet hans svulmet opp.

Etter den episoden fant de ut på sykehuset at Junior ikke bare hadde astma, men at han var allergisk mot nesten alt du kan tenke deg: Nøtter, dyrehår, støv, midd, pollen, og menneskehår, bare for å nevne noen.

Ingen av søsknene hans har noen allergier, men hver dag er en utfordring for hele familien hans.

For det er ikke bare allergiene hans som kan utløse et astmaanfall. Om Junior bare ler eller gråter kan et anfall utløses. Moren hans må holde huset så støvfritt som mulig , og hun gjør alt i sin makt for å sørge for at sønnen har det bra. Men det går ikke an å forhindre 100 prosent.

I videoen nedenfor kan du se hele historien om Junior og plagene han og familien står ovenfor.

Se videoen og del den gjerne videre med vennene dine på Facebook for å ønske Junior lettere dager!