Pappaen filmer datterens fødsel: Fanger datterens UTROLIGE reaksjon når hun møter mamma!

757

Det er vel få ting som kan sies å være sterkere enn forholdet mellom mor og barn. Fra det øyeblikket man vet om babyen i magen, begynner dette båndet å formes, og mammaer over hele verden gir alt av seg selv for at den lille skal ha det godt i magen. Man verdsetter hvert sekund mens man går å venter og gleder seg til å møte barnet sitt for første gang.

Fødselen er en mirakuløs stund, men det er også noe som for mange er litt uklart på grunn av smertestillende, komplikasjoner, og en overflod av følelser. Da er det godt å ha noen som kan dokumentere det hele slik at man kan se tilbake på det!

Pappaen i denne historien filmer nemlig fødselen av sin datter og ender med et foreviget minne på film som rører alle som ser det.

24 år gamle Brenda Coelho de Souza fødte babyen sin via keisersnitt, og mens pappaen fremdeles filmer, legger legene datteren oppe ved ansiktet til mammaen slik at de kan få hilse på hverandre. Men det som skjedde da var ingen forberedt på.

Dattaeren Agata gjorde nemlig noe utrolig vakkert: Hun strakte ut hendene og la den lille armen sin ømt rundt mammas ansikt. Hun ville ikke slippe taket, og ville være så nær mammaen sin som overhodet mulig.

 

Samtlige mennesker i rommet stoppet opp litt for å se scenen som utspilte seg foran dem, og alle ble svært berørte av den tydelige kjærligheten mellom mor og datter.

Brenda kan bare smile og nyte det første øyeblikket med datteren sin, noe som bare er begynnelsen på en livstid med ubetinget kjærlighet og omsorg.

«Det var et utrolig øyeblikk når datteren min klemte meg for første gang,» sier Brenda og fortsetter: «Legene var helt fantastiske og alle var virkelig overrasket over at hun reagerte på denne måten. Det var utrolig hvor kjærlig hun var mot meg.»

Heldigvis fanget pappaen alt på film og du kan SE videoen nedenfor. DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook hvis du også ble rørt!