Den lille babyen holdt på å dø inne i det kokvarme flyet: «Ingen gav oss noen forklaring»

733

Mammaens stemme skjelver når hun snakker om hendelsen i flyet som nesten kostet babyen hennes livet. Flyet var kokende varmt, og ingen gav henne noen forklaring på hvorfor de ikke ville sette på airconditionen.

«Det var som en ovn med vinger,» sier mammaen.

Det hele startet med at hun og hennes 4 måneder gamle baby, Owen, steg på flyet. Mammaen merket øyeblikkelig at flyet var kokende varmt og hun begynte øyeblikkelig å kle av og legge våtservietter på den lille babyen for å kjøle ham ned.

Hun spurte personalet om hvorfor ikke airconditionen var på, og alt de sa var at det ville bli kaldere når de tok av. Men så ble take-off forsinket.

 

Mammaen så at sønnen begynte å bli verre, og ba om å få vente inne på flyplassen til de skulle ta av. Det fikk hun lov til, men da hun og Owen kom tilbake for å sette seg igjen, var det fremdeles like varmt inne i kabinen – om ikke enda varmere.

Nok en gang ble hun fortalt at det ville bli kaldere når de var i luften, men mammaen begynte å bli redd. Flyet sto på bakken en god stund til før det begynte å kjøre.

 

Da gav den lille babyen plutselig fra seg en hjerteskjærende lyd, og ble så helt slapp og stille i mammas armer. Hudfargen hans var ikke en hun kjente igjen, og hun trodde det verste.

Hun ropte ut, og andre passasjerer og flyvertinner kom løpende til for å kjøle ned den lille babyen som lå livløs i mammaens armer. Kapteinen snudde tilbake til terminalen, og de åpnet døren slik at mammaen kunne stå der og få frisk luft til Owen.

 

Ambulansen kom på stedet, og de klarte heldigvis å gjenopplive den lille gutten, og i dag er han heldigvis frisk igjen.

Flyselskapet United Airlines beklaget hendelsen, men har ikke gitt noen forklaring på hvorfor de ikke klarte – eller ville – kjøle ned flyet før det tok av, noe som nesten kostet babyen livet.

SE hele historien i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å spre om hvor viktig det er å passe ekstra godt på når man reiser med spedbarn!