24-åringen holder sin døde baby i armene. Nå har hun har en viktig beskjed til MORDEREN hans

1751

24 år gamle Kristian Guerrero fra Texas, USA gledet seg enormt til å bli mamma for første gang. Hun og ektemannen Fabian hadde akkurat fått vite at de ventet en sønn som skulle bli født på selveste nyttårsaften. Men 2. august skjer det noe som forandrer Kristians liv for alltid.

Det unge ekteparet er ute å kjører når den fulle bilisten krasjer inn i dem. Fabian dør på stedet. Den skadde og fortvilte 24-åringen blir fraktet til sykehuset, og alles fokus er på babyen i magen hennes. Men ultralyden viser at hjerterytmen er svært svak. Bare et par timer senere dør den lille i magen hennes, og legene setter i gang fødselen slik at de kan få ut den døde babyen.

Men når de gir henne babyen skjedde det plutselig noe:

«Når jeg holdt sønnen min i armene mine, følte jeg plutselig fred,» forteller den unge enken og englemammaen med tårer i øynene. «Når jeg så det lille ansiktet hans følte jeg det som om Fabian var med meg. Sønnen min så akkurat ut som ham. Hvor enn rart det høres ut, hjalp det meg å holde mitt døde barn. Det var min siste sjanse til å se mannen min igjen. Babyen min var det vakreste jeg noen gang hadde sett.»

Det er nesten umulig å forestille seg smertene denne unge kvinnen opplevde på det tidspunktet, men Kristian vil ikke at familien hennes skal dø forgjeves. På Facebook skriver hun denne viktige beskjeden under bildet hennes fra sykehuset:

«Dette er meg som endelig kan holde sønnen min. Dette er hvordan det ser ut å ha vært gjennom en fødsel i nesten 24 timer etter å ha overlevd en bilulykke som drepte mannen og sønnen min. Alt dette fordi noen trodde det var greit å bli fulle og sette seg bak rattet.

Det er ikke ok. Det ER ok å stoppe en venn fra å kjøre full, det ER greit å ta nøklene fra noen når de viser tegn til å være beruset. Og det ER ok å ta opp telefonen å ringe noen for å komme å hente deg hvis du føler deg litt brisen. 

Dette er ikke en svakhet. Det viser modenhet å være ærlig med seg selv, og å vite konsekvensene av å kjøre beruset. 

Det er ikke ok å tilbringe resten av ditt liv med skyldfølelse og vite at du har tatt noens liv. At du har tatt noens liv før de i det hele tatt rakk å bli født. Det er ikke verdt det. 

Ikke kjør i beruset tilstand. Ikke risiker friheten din. Du setter ikke bare ditt eget liv i fare, men alle andres også som ferdes på veiene. 

Jeg kunne ha dødd 2. august men Gud hadde andre planer for meg. Jeg har blitt etterlatt her for å kjempe denne kampen på vegne av min mann og sønn. Og jeg vil fortsette å spre dette budskapet ved å dele min historie til den dagen jeg dør i håp om at det kan redde noen andre fra å føle smerten jeg føler hver dag. 

Jeg nekter å la mannen og sønnen min dø forgjeves.»

Kristian må leve med denne tragedien resten av sitt liv, men forhåpentligvis vil historien hennes stoppe andre fra å gjøre det samme.

Bilisten som kjørte bilen som kolliderte med Kristian og Fabian var bare 21 år gammel. 21-åringen ble hardt skadet i kollisjonen og har nå blitt dømt for uaktsomt mord.

Hjelp Kristian med å spre dette budskapet ved å dele historien hennes med venner og familie på Facebook!